Двоє закарпатців на Тернопільщині побили школяра

7
3

Два кримінальні провадження розпочали слідчі відділення поліції №2 міста Бучача щодо мешканців села Метеушівка.

42-річний та 39-річний брати спочатку завдали тілесних ушкоджень неповнолітньому односельцю за те, що перешкодив їм зайти на чуже обійстя, а згодом помстилися ще одному місцевому жителю, бо той радив матері потерпілого хлопця вимагати покарання для кривдників.

Місцеві жителі розповідають, що сім'я із Закарпаття посилилася у селі Метеушівки чотири роки назад. До цього часу поводилися адекватно.

Днями неповнолітній хлопець мав необережність зробити зауваження закарпатцям, котрі спробували зайти на сусідське обійстя. За це школяра зловмисники побили. Мати хлопця звернулася із заявою до поліції.

За умисне заподіяння легких тілесних ушкоджень – частина 1 статті 125 ККУ – зловмисникам загрожують виправні роботи на строк до одного року, а за хуліганство, вчинене групою осіб, – частина 2 статті 296 ККУ – «світить» позбавлення волі на строк до чотирьох років.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

П
перестаньте

перестаньте циганів називати закарпатцями. Закарпаття то не циганщина. Жиють де хочуть, а хочуть там де їм раді ... в Мукачеві то бороктелеп - ядерний електорат балоги, а в Ужгороді андріїв на радванці ледве переміг з 12%. Якби не балоги і андрієви то не булоби ні циган ні балог ні андрієвих. Якби не "децкі" то і циган би не було так багато. Перестаньте їх називати закарпатцями. Вони самі себе називають кочівниками, а то шо вони тут файно ся чухають - дакуйте своєму шефу - балозі. Нічого проти циганів не маю, я їх практично не бачу. Просто мене коробить коли ви їх називаєте закарпатцями, бо я закарпатець і нічого спільного з ними не маю.

Х
Хахах

Села бучача????????? Дебіли необразовані научіться уже писати ті срані статті

Ц
Ціґань

Ціґане

Читайте також