Двоє закарпатців "поламались" після падіння

3
0

Будь-яка висота завжди небезпечна. Яскраво підтверджують мовлене відразу два нещасних випадки, що сталися на території області одного і того ж дня.

Перший з них, якщо дотримуватися хронології, трапився о десятій ранку в Ужгороді, під час прибирання подвір’я багатоповерхівки на вул. Декабристів. За попередніми даними, 53-річний робітник ЖРЕР №5 під час вантаження зібраного сміття у кузов машини, виліз на підніжку автомобіля, звідки, не втримавшись, і впав на землю. Згодом медики діагностували у потерпілого  перелом шийки лівої стегнової кістки зі зміщенням… А от 38-річного бригадира-стропальника  чопського ТОВ «Термінал Карпати» біда підстерегла на дільниці перевантаження великовагових вантажів після 21-ої години. Завершивши роботу, чоловік перечепився через борт вагону і полетів униз. Наслідком падіння стали зламана колінна чашка, забій голови і тулуба.

Розслідуванням обставин і причин нещасних випадків займаються спеціальні комісії, утворені територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також