Двоє закарпатців спробували заробити на "ухилянтах" $24 500: Зловмисників затримали

21
0

Правоохоронці затримали двох жителів Берегівщини, які налагодили канал переправлення чоловіків через державний кордон України.

В поліції Закарпаття розповідають, що 24-ох та 29-річний зловмисники організували схему переправлення до сусідньої Угорщини групу із сімох чоловіків, кожен з яких мав заплатити фігурантам по 3500 доларів США.

Зловмисники поселили втікачів до будинку одного з них, що розташований в селі Батор, буквально за 200 метрів від лінії кордону. У подальшому переправники на автомобілях «BMW» та «Volkswagen» приїхали за клієнтами та анонсували їм підготовку до запланованої втечі. Саме в цей момент їх і затримали правоохоронці.


Наразі двох підозрюваних у незаконній переправі затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Їх автомобілі вилучили та помістили на арештмайданчик.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманим загрожує до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. У справі триває подальше розслідування.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також