Двоє закарпатців загинуло цього року переправляючи контрабанду через кордон

8
3

Про це на брифінгу заявив помічник голови Держприкордонслужби – прес-секретар Олег Слободян.

Перший випадок був зафіксований 21 лютого. Інформація про виявлення на березі Тиси тіла невідомого чоловіка у гідрокостюмі надійшла від румунських прикордонників. Загиблий виявився мешканцем с.Богдан Рахівського району та рахувався зниклим ще з жовтня 2015 року, інформують у ДПСУ.

«А учора, 13 квітня, українські прикордонники отримали чергове повідомлення від румунських колег про виявлення на березі тіла невідомого чоловіка у гідрокостюмі. Його особу вже також встановлено. Це громадянин України, мешканець с. Великий Бичків Рахівського району. Доля цього чоловіка була невідома з початку березня», - сказав Слободян.

Він також наголосив, що Держприкордонслужба звертається до мешканців прикордоння із закликом не піддаватися на пропозиції зловмисників переправляти цигарки та не наражати своє життя на небезпеку.

Коментарі

1
123

Thank you man. Apparently I found the street. It is not Sportyvna, this next street Mykhaila Hrushevskoho, thanks!

М
Мукачівець

Hello, stranger. It calls Sportyvna street or Vittenberga street. I don't remember exactly, but I can find it out. You can live your facebook contact here and I'll give the answer to you.

1
123

Заздалегідь прошу вибачення, я знаю, що це не має нічого спільного, але я не знаю, де запитати його. 70-ті роки (і, ймовірно, по крайней мере, до розпаду Радянського Союзу) був Мукачівський Калінін-стріт, може хто-небудь сказати мені, що його ім'я сьогодні, або направити мене на відповідний форум? (На жаль для українського грубо, цей переклад Google Translate)

Читайте також