Дикі символи ігрового автомата - особливості та види

29
0

Дикий символ – Wild, що вперше з'явився на одноруких класичних бандитах – ігрових автоматах, багато років тому. Користувач перших автоматів, що смикав за ручку, отримував таке ж задоволення, яким нагороджується зараз гемблер, що натискає пальцем іконку Start, після випадання на екрані Вайдла. Замінює будь-який ігровий знак, символ збільшує шанси клієнта отримати профіт. Та й сам собою останній приносить чималий прибуток.

Роль Wild в ігровому апараті

Основне завдання подібної ідеограми полягає у заміщенні будь-якого іншого значка рилсета для нарахування виграшної комбінації, крім бонусних елементів. У деяких тайтлах Дикий значок доповнює загальне зображення кластера без власної цінності. Інших – служать символом наближення перемоги, за що дорого оплачуються. Здійснивши в казино Elslots вхід, зареєстрований клієнт матиме можливість оцінити весь функціонал ігор. У тому числі і зображення wilds, що потенційно допоможе зірвати джекпот.

Ігрова механіка, технічні параметри емулятора дозволяють вайлду виконувати наступний функціонал:

  • Заміщати собою інші зображення для формування хіта, якщо не вистачає однієї призової іконки, перетворюючись на виграшну.
  • Підвищувати коефіцієнт бета, коли дикий стає допоміжним множником. Користувач отримує виграш у розмірі подвійної ставки.
  • Стекування бонусних нарахувань, коли користувач отримує виграш після кожного раунду, навіть у кілька сесій вперед.
  • Заміна найближчих знаків відбувається шляхом розширення на сусідні осередки на формування профита.
  • Поєднання кількох подібних символів дозволяє перейти до додаткових бонусних раундів, збільшити загальну величину виплати.
  • Грамотне використання wilds обертається максимальною віддачею тайтла.

Види вайдлів

Існує кілька типів диких знаків, що відрізняються функціоналом:

  • Розширювальні займає одночасно кілька клітин зображень. Працюють за принципом традиційних диких знаків. Спрацювання комбінації призводить до розширення на всі стовпчики, що підвищує шанси на успіх.
  • Ті, що рухаються залишаються на колонках барабана протягом наступних спинів. Відрізняються від липких тим, що утримуються лише у позиції, а постійно переміщуються після кожної сесії. Найчастіше хайроллеру доводиться сподіватися.
  • Групові заміняють будь-які інші ідеограми, але випадають групами. Займають відразу кілька позицій на рілсеті, іноді усі клітини. Комбінація гарантує великий прибуток навіть при одному раунді.
  • Липкі займають місця лінійного показника для участі у наступному спині. Подібне залипання відбувається до закінчення гри гемблером.

Під час проведення free spins дикі заповнюють усі осередки барабана. Чим більше приземлень вайдла, тим більший прибуток. Проте випадання – справа везіння, нагоди. Прорахувати майбутнє захоплення знаків неможливо.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також