Дим і палаюча земля: як під Ужгородом танкісти 128-ї бригади проводять маневри на Т-72 (ВІДЕО)

11
7

На Ужгородщині бійці закарпатської 128-ї бригади відпрацьовують до автоматизму ситуації, які можливі на полі бою у зоні проведення АТО на Донбасі.

У коментарі журналістам танкісти бригади розповідають про стратегію ведення бою, прикриття одне одного, а також ефективну взаємодію між екіпажами. 

Злагоджені дії гарантують збереження бойової машини у бою, а також, найважливіше, життя екіпажу танку. 

Як військові танкісти вчаться перемагати - у сюжеті М-студіо. 

Дивіться також, як на Ужгородщині загартовуються три батальйони 128-ї гірсько-піхотної бригади

Коментарі

/
/555

ВИДАЛИ ПО 40 ЛИТРИВ А СПИШУТЬ ТОННЫ ПАЛИВА.

П
ПРАПОРЩИК

ДЛЯ ПОКАЗУХИ ДАЖЕ СОЛЯРА ЕСТЬ. Я НА САМОМ ДЕЛЕ НИЧОГО НЕМА. ГАНЬБА СМЕХ.

7
7322

Наскільки мені відомо Т-72 не є основним танком ЗСУ. Вірніше їх дуже мало. Найбільш розповсюджений Т-64 і їх модифікації. А тут дійсно показуха.

О
О

НА 1.47 мин,ярко показано качество и надежность,основного танка ВСУ -слет гусли,сколько было танков во время СССР в Мукачево и Ужгороде,а сейчас АНДРОИДНОМУ и ПЕРЕСИЧНЫКОВОМУ поколению,втирают мощь Армии-целых 3 танка,в Дебальцево не хватило 4-х танков(всего) чтобы помочь на известной высоте и спасти десятки жизней,цена 1 танка около 250000 грн.-зато у Нас Насировы и Цапы,туча консервных иномарок и за всех этих уродов воюй.Положить 580 танков в АТО а тут показывать 3 танка,давайте ролик про авиацию,в Мукачево было 46 МИГ-29,а сейчас сколько исправных в Васильково -еле прикрывают АЭСы и Киев,около 10 шт. Благодаря простым солдатам их мужеству,эта власть до сих пор держится,НО это уже не долго,ибо не нужно солдату-герою,такой власти,он жизнь и здоровье отдает не зато что б защищать страну воров при власти,которые дома грабят их семьи тарифами,власть по дурости своей этого не хочет понимать и не дурак сказал-если не кормить свою армию,то будете кормить чужую.СЛАВА УКРАИНЕ

Г
гога

КАКИЕ НАХРЕН УЧЕНИЯ ????? СПЛОШНАЯ ПОКАЗУХА. !!!!!!!!. ДЛЯ ПРАВИТЕЛЬСТВА. Я В УЖГОРОДЕ СЛУЖИЛ ТЕПЕРЬ ПРИ ВИЛЬНОЙ УКРАИНЕ В УЖГОРОДЕ ТАНКОВЫЙ БАТАЛЬОН ЗАРОС ДЕРЕВЬЯМИ. Я ВЧЕРА ТАМ ПРОЕЗЖАЛ. ПЕРВЫЕ ВРАГИ УКРАИНЫ ЭТО ПРЕЗИДЕНТ ПОРОШЕНКО И ВЕРХОВНА РАДА.!!!!!!! ВОТ ПО НИМ НАДО СТРЕЛЯТЬ СО ВСЕХ СТВОЛОВ А ЛУЧШЕ С ГРАДОВ.!!!!!

Ж
жук

нэ, попутав баттлфілд 1 https://www.youtube.com/watch?v=SV0IF4XVBlE

Ж
жук

головне правильний саундтрек. труби, фанари, по амеріканськи.з баттлфілда 4 вроді

Читайте також