"Динамо" обіграло "Говерлу" з рахунком 3:1 (ВІДЕО)

11
0

Динамівці з перших хвилин повністю заволоділи ініціативою. Після півгодини гри господарі перейшли до більш грунтовним дій, стразу поставивши суперника в складне становище. Проте до цього часу рахунок уже був 0:1 на користь ужгородців.

 На 20-й хвилині в контратаці Давид Одонкор прорвався по правому флангу, прострілив на дальній кут воротарського майданчика, з району якого екс-динамівець Олександр Косирін переправив м'яч в порожні ворота.

Через десять хвилин рахунок був рівний. Мігель Велозу подав з кутового, а Гусєв з кута воротарського кивком голови підрізав м'яч у дальній від воротаря кут.

Чим ближче до фінального свистка, тим сильніше наростав тиск на ворота ужгородців. Паличкою-виручалочкою для "Динамо" в третьому матчі поспіль став Браун Ідейє. На 86-й хвилині Гармаш і Ярмоленко розіграли у штрафному комбінацію, удар Андрія воротар парирував, але тут як тут опинився Ідейє, який і переправив головою м'яч у ворота. Цікаво, що це був четвертий гол "Динамо" в нинішньому сезоні, і всі вони були забиті головою.
 
У компенсований час Ідейє забив ще один м'яч, заставши зненацька Надя хльостким ударом з 27-ми метрів. У результаті динамівці за матч завдали 30 ударів по воротах суперника, з яких три стали результативними. А удари Брауна Ідейє у третій грі поспіль приносять "Динамо" перемогу.

                      

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також