Динамо підписало юну закарпатську зірку, яка могла опинитися у леверкузенському Байері

7
0

16 річний Віктор Симчо з Ужгорода відразу з СДЮШОР-98 перейде до одного з українських грандів.

Умови трансферу поки не повідомляються, але йдеться про компенсацію спортивній школі у вигляді сучасного автобусу для команди, а також більш тісну співпрацю столичного клубу з ужгородцями.

Віктор Симчо є вихованцем Миколи Фанти, збірником національної команди U-17. Із своїм футбольним класом він брав участь у чемпіонаті ДЮФЛУ, де зарекомендував себе з найкращої сторони, ставши беззаперечним лідером ужгородської команди.

За минулий сезон він забив 11 голів в 16 матчах, ставши другим бомбардиром у своїй групі ДЮФЛ. Загалом за останні три роки у складі ужгородської СДЮШОР у чемпіонатах ДЮФЛУ він провів 50 ігор в яких відзначився 22 рази.

Також має досвід виступу у Вищій лізі чемпіонату Закарпаття, де до останнього часу виступав за юнацький склад ФК «Середнє», де також є провідним гравцем, з яким впевнено рухається до золотих медалей першості. Має в запасі і декілька ігор за основу середнянців.

Цього літа Симчо їздив на оглядини в такі німецькі клуби як «Байер» Леверкузен та «Хоффенхайм», та через технічні питання з оформленням документів не зміг там залишитися.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також