Дипломатично-контрабандний скандал: джерела вказують безпосередньо на посла України в Словаччині

10
7

Про це повідомляє видання Європейська правда, що є спецпроектом авторитетного сайту Українська Правда, посилаючись на власні джерела у посольстві України в Словаччині.

Наразі видання не уточнює, хто з працівників посольства підписував супровідні документи, що надавалися для захисту контрабанди від огляду, однак один зі співрозмовників "Європейської правди" висловив впевненість, що це "не могло відбутися без відома посла". А це закарпатець Олег Гаваші.

Водночас, за неофіційною інформацією, за кермом мікроавтобуса із дипломатичними номерами і дипломатичним паспортом був киянин Сергій Ліщишин. Його дружина працює першим секретарем Посольства України в Словаччині, і саме документи за її підписом водій пред'явив митникам, вимагаючи пропустити його в ЄС без огляду авто, бо там мовляв дипломатичний вантаж.

Усі деталі про дипломатично-контрабандний інцидент на українсько-угорському кордоні читайтету публікації VIP-контрабанда: на КПП Лужанка затримали дипломата на мікроавтобусі, вщент забитому цигарками (ФОТО)

Коментарі

П
погранец

це так звані посли, обранці кришують контрабандний бізнес, а потім ще вголос на міжнародному рівні борються із цим соціальним злом.Це їх фішка-політика подвійних стандартів. Сором, ганьба, має піти у відставку і бути притягнути до відповідльності. Це міжнародний шкандаль!

ХН
Хiба не блок дозволяють?....

///

Ш
Шевченко

Хорошая тема... Рагули, это наши... Любимые...

П
Піті

Мацкалю ти ся в дуб утесав? тать 2 пачки на фейс мош вивозити а не повний бус

М
мацкалю

де написано що цигарки з українською акцизною маркою заборонені до вивозу, вчіть краще митне законодавство ,або міняйте його. Ще може бути багато питань до тих хто затримав, треба почекати чим закінчиться все це в суді а потім коментувати.

П
Пітьовка

Нарадив ся займати сигаретним бізнесом васька пітьовка.

О
Оледар

Но,Олежка,мало ставісь у гуно)

Читайте також