Директор держархіву Закарпаття вимагав $300 за довідку на угорський паспорт (ФОТО)

4
7

Його затримали сьогодні силовики в Ужгороді, як то кажуть, «на гарячому» – під час отримання частини раніше обумовленої суми в розмірі $100.

– Прокуратурою Закарпатської області оголошено про підозру директору Державного архіву Закарпатської області у вимаганні та отриманні неправомірної вигоди службовою особою (ч.3 ст.368 КК України), – інформують в прокуратурі Закарпатської області.

– Кошти директор Державного архіву Закарпатської області, який являється структурним підрозділом Закарпатської обласної державної адміністрації, вимагав від одного з громадян області за видачу довідки та архівних документів для подальшого оформлення громадянства іноземної держави, – додають в Управлінні захисту економіки Закарпатської області.

За інформацією джерел Mukachevo.net у правоохоронних органах, йдеться про довідку для подачі документів на угорське громадянство.

Коментарі

Б
Буркуш

Не понятно про яку довідку йде мова. Хтось іще вірить справкам сього архіва?

С
Саша

Пишуть що на паспорт угорський, ще мало та уповідять ош він паспорта робить, обидва всі поняли архів то бібліотека жителів Закарпаття, старі записи, а на заяву надати копію документів вони їх і дають

В
Ваня

Вимагав 300, а отримав 100, щось у цьому ребусі несходиться! Схоже на звичайний наїзд із підставою. Краще ловити реальних марнократів тих що на місцях тисячі та міліони наші розкрадають.

Д
Д

Тодішній директор це теперешній директор. Тоді відпустили, то і тепер відпустять.

Ф
ф

НО І ШО З ТОГО ТАК У ВСІХ ПРОВЛАДНИХ СТРУКТУРАХ ВСІ ЗАНИМАЮТЬСЯ КОРУПЦІЙОВ І ШО ДАЛЬШЕ .......................... крапка .. поставлять другого другий тоже буде займатися корупційов ---- создати сайт обо людина написала шо хоче знати і їв у письменому виді на дом заказним прийшло її родство і вся сказка . або в електронному виді на її емейл і най собі сама розпичатать .ЧИ ВО ДУМАЙЕТЕ ШО ЛЮДЯМ ТОТА ДОВІДКА НУЖНА ІЗ ШТЕМПЕЛЬОМ АВСТРОУГОРСЬКОЇ ІМПЕРІЇ може крапка

У
УЗЕ

А ще смішніше, що грошей не знайшли...

Л
Лоці

Се уже смішно !!! Якй раз го уже імають ????

Читайте також