Директор хустського медколеджу, якого затримали на хабарі у $1 тис, вже у кріслі свого кабінету

26
6

Сьогодні, стало відомо, що хабарник-директор Закарпатського базового державного медичного коледжу, вийшов на роботу, забрав печатку навчального закладу і продовжує здійснювати свою службову діяльність не дивлячись на те, що йому пред’явлено обвинувачення.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав закарпатський активіст Роман Келемен.

Раніше Мukachevo.net  розповідало, що суд випустив хабарника під домашній арешт, посилаючись на погіршення його здоров'я. Наразі, йому пред’явлено обвинувачення в скоєні службового злочину за ст. 368 ч.3 , який відноситься до категорії тяжких , за яке йому може бути призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Прокуратура Закарпаття підтвердила той факт, що 1 вересня ними  було направлено до Хустського районного суду обвинувальний акт по цій справі, але за словами закарпатського активіста Романа Келемена, лист, станом на 5 вересня, досі до суду не дійшов.

— А сам Яким приїхав на своєму мерседесі і вже геть здоровий і рветься керувати, а ще не давно він помирав і його возила сучасна швидка в супроводі трьох лікарів, де навіть лікарі в клітку з ним сіли в залі суду. Ось так віп хабарники хворіють коли їх ловлять, і ось так швидко одужують, коли починають вирішувати хабарні справи.

За інформацією прокуратури, під час досудового розслідування вони просили суд аби йому було обрано запобіжний захід і його було відсторонено від виконання обов’язків. Це було зроблено під час досудового розслідування для того, аби він не міг впливати на свідків. потерпілих та інш.  Для об’єктивності досудового розслідування. 

— Після того як воно було завершено 23 серпня. Воно було відкрите для ознайомлення захисту обвинуваченому і вже з 23 по 1 вересня  він згідно КПК  він ознайомлювався разом з своїми адвокатами із  матеріалами цього кримінального провадження. Потім прокурором було підписано обвинувальний акт і 1 вересня скеровано до хустського суду, - розповіла Мukachevo.net прес-секретар прокуратури Вікторія Попович.

У прес-службі прокуратури запевнюють, що справа дійде до суду та директора медколеджу таки судитимуть за вказаною вище статтею.

Коментарі

1
12345

америку открили? туй каждий кому не лень бере лем у мду щербанка із теличко розвели кантору по хабарям\послідній час малі доходи із студентів та тепирь великиий остап бендер по науці Гоблик володимир відкрили новий бізнес захист кандидатськитх дисертацій за капутсту учиетлі позвільнялися половина уже в ужну працюють утікають як щурі перед потопом

С
студентка

В Ужгороді така сама фігня. Директор медколеджа, за вступ бере ВІД 1тис.доларів, так само вирішуються і річні оцінки. І це ще було 6 років назад, коли я вступала. Кожен рік нова машина, при "власті" всі свої, тобто, всі родичі. Пишу це, тому шо знаю, сама там навчалась. І від мене просили хабар в 1тис. доларів, інші платитили і по півтори. Цього року теж саме було, т.к. знайома хотіла вступити.

ЧТ
Через таких..

Через таких як ф, та Tetjana, ми ніколи жити нормально не будемо, це категорія рабів. Добре що в Україні не всі такі і в нас є ще щанс жити, як нормальні люди.

Ф
ф

ахаха А ВО ВОЮЙТЕ МЯСО ТА СКАЧТЕ ТА КРИЧІТЬ СЛАВІ В УКРАЇНІ А ДІТИ ВАШІ ЛИМ ЗА ТИСЯЧКУ УЧИТИСЯ БУДУТЬ НО НЕ ГРИВНІВ А ДОЛАРІВ НО ТА ТАК 5 ШІСТЬ МІСЯЦІВ У АТО ПОСИДІТИ ПОСІДІТИ ТАЙ ДІТИНА БУДЕ УЧЕНА СЛАВА УКРАЇНІ МАТЬ ВАШУ 128 БРИГАДА ШТУКАТУРІВ ДЕСЬТЕ ПСИ ГАВ ГАВ ЛИМ У АТО МОЖЕТЕ КРИЧАТИ А НА МАЙДАНІ А КОЛО СВОГО НОСА БЕЗПРЕДЕЛ НЕВИДЕТЕ крапка

Х
Хустянин

Подумаєш 1000 дол)))Суд і прокуратура напевно не бачать у цьому кримінального провадження)))

T
Tetjana

Слава Украини! И дали нехай спишь Герои у АТО, Е ЗА ШО ВОЮВАТИ!!!!

Читайте також