Директор Виноградівського коледжу МДУ попалася на хабарі в розмірі 15 тисяч (ФОТО)

13
10

Про хабар інформує департамент протидії злочинності у сфері економіки МВС України.

Як стало відомо Mukachevo.net з власних джерел, на хабарі спіймали директора Виноградівського коледжу Мукачівського державного університету, яка мала посприяти у зарахуванні на денну форму навчання за спеціальністю «Фінанси та кредит».

Загальний розмір хабаря - 15 тисяч гривень. Затримали директора на отриманні другої частини хабаря у розмірі 10 тисяч гривень 5 серпня.

Слідчим управлінням УМВС України в Закарпатській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Зауважимо, що у структурі Мукачівського державного університету значиться 2 коледжі - Виноградівський державний коледж МДУ, а також гуманітарно-педагогічний коледж.

Mukachevo.net

Коментарі

А
Алена

А Кушнір бере по 2000 дол.за місто в педусі. Ця попалася мелко

ДБ
доки будете удаляти коменти?

шо за мода видаляти те, що не подобається вашим босам? се ваша "свобода" слова?

ТЖ
так живемо

Не тільки на контрабанді заробляють, приклад простий директор сельхозу Балажка, яка мае 6-будинків, 2-фірми,(останю купила в цьому році), 5-машин, (мерседес, мустанг,два джипа,та тайота), та автосервіс, 2-приміщеня здае в оренду ітд... Все це куплино на посаді простого директора. Це все дуже лехго перевірити, а якщо перевірити податкову декларацию то мож заплакати! Питання звітки грощі? Перше це розкрадання бюджетних коштів, друге хабарі, фінансова махінація, підробки дипломів та документов ітд...,

Й
Йовжі

Се все херня, нема про шо говорити. Мілліони доларів косять на контрабанді, наркотиках, оружії. Через границі каждий день перекачуються нереальні суми грошей. Вот де кришують верхи. Тут мають бути показники.

R
rem

Якби в Україні реально сажали з конфіскацією майна, то за 25 років незалежності держбюджет був би наповнений сотнями міліардів, якщо не трілліонами долларів конфіскованих активів. А так гроші осядуть як тіньовий дохід в карманах судово-правоохоронних органів.

ГБ
Геть Балахулю

Зробіть журналіське розслідування по справі Балажки. На які кошти воно живе, як воно розкрадае бюджетні кошти, скільки родичів та кумів робити а сільхозі ітд...

БН
Балажку наступна

Чого не зробите статю про Балажку хабарницю?

І
Іван

Солянику нич не зробили, Ямчуку нич не зробили. І сьому нич не зроблять! Знайомства вирішують все! От кілька місяців тому коли у Блюка була сдєлка на велику партію зброї - СБУ їх тупо відпустили усіх. Отак жити по-новому...

П
Пенсіонер

Хворота не укориниться,голодні каліка,ПАСКУДЬ неганьбляться,і небояться,тать знавуть що усяде слідкувуть за всіма органами і всьо равно руки просять,

С
Студентка

Шкода, що не Кушнір(((((((

Читайте також