Директор Закарпатгазу заявляє про терор

15
3

На закарпатських інтернет-ресурсах поширили інформацію про звільнення директора ВАТ «Закарпатгаз» Юрія Рибачка.

Сам Рибачок прокоментував ситуацію кореспондентам сайту «Заголовок»: «Я був у Києві і повідомив, що терор колективу за вибух газу на вулиці Анкудінова продовжується. Там через несанкціоновані роботи пошкодили газопровід, але винними роблять нас. Прізвища тих, хто копав, давно забули, а щодо нас продовжується терор. На колектив накинулися усі органи, перевірки тривають майже щодня. Якщо така ситуація складається тільки через мене особосто, то я напишу заяву на звільнення. Відповідне рішення я прийму в понеділок».

 
Директор «Закарпатгазу» також додав, що впродовж останніх 5 років відчуває цькування з боку влади. «Ми врятували місто, а замість того, щоб подякувати, нас тероризують. Згодом те, що ми зробили, ще згадають. Розумні люди зрозуміють, що зробили працівники «Закарпатгазу». А тероризувати колектив не потрібно», – сказав Ю. Рибачок. 
 
«Я не йду із системи, – наголосив Ю. Рибачок. – Якщо покину «Закарпатгаз», то мене не буде на Закарпатті, але у системі я залишуся».
 
Як повідомляв ЗІК, 29 серпня в Ужгороді стався потужний вибух газу – на перехресті вулиць Анкудінова і Руської вибухнув газопровід. У результаті одна жінка померла.
 
Голова правління ВАТ «Закарпатгаз» Юрій Рибачок заявив, що вважає своє рішення про відключення Ужгорода та 26 прилеглих сіл від газу правильним і зробив би його навіть взимку.

Коментарі

В
володя

А,часом, то не політичні репресії? В системі він залишиться. Аягже,без корита яке може бути життя.

I
ivan

того придурка пізно звільнили. Йому на ринку туалети мити ,а не такою структурою керувати.Мабудь в той час газ в його газдівстві не відключали.багато треба грошей вкласти для установки запірного вентиля на вводі в вулиці.

Щ
щука

Розумні люди зрозуміють, що зробили працівники «Закарпатгазу»/////"Розумні люди" - скажуть (може щи й в суді) лим одно:«Закарпатгаз»- то шарашкина контора яка тупо і незаконно "зрубувала" бабло із прстих людий ,за дозвола на автономки і за підвідні труби.

Читайте також