Директора фірми підозрюють у махінаціях на 600 тис, під час будівництва амбулаторії

6
5

Мова йде про будівництво «Амбулаторії загальної практики сімейної медицини» в одному з населених пунктів Ужгородського району, який проводився у рамках програми Кабінету Міністрів України.

В поліції Закарпаття розповідають, що згідно з укладеним договором з будівельною фірмою, одним із пунктів було передбачено здійснення підрядником закупівлі обладнання для амбулаторії.

Проте, в липні того ж року директор вніс неправдиві відомості до фінансових документів й таким чином незаконно заволодів державними коштами в сумі майже 667 тисяч гривень, не виконавши при цьому своїх зобов’язань.

Правоохоронці повідомили директору товариства про підозру за одразу двома статтями Кримінального кодексу України. Йдеться про ч. 5 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, вчинені в особливо великих розмірах) та ч. 1 ст. 366 (Службове підроблення).

Відповідно до санкції статті 35-річному директору фірми загрожує до 12 років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДЕ
До Едуард Попович від редакції

По-перше, жодних Ваших даних у новині немає. По-друге, якщо Ви хочете подати свою позицію, то зв'яжіться з нами у повідомленнях фейсбук. По-третє, рейтинги переглядів у нас найбільші серед усіх ЗМІ області..)

ЕП
Едуард Попович

Мене звинуватили (мукачево нет опублікувало незважаючи на те,що мені навіть не пред'явили підозру,а це порушення закону про нерозголошення персональних даних) в розкраданні понад 400 000 тис.грн.державних коштів з Територіального центру екстреної медичної допомоги, яких я навіть в очі не бачив!!! Я працюю завідувачем підстанції.Іде суд...Все дуже не справедливо...Є посадові особи,особливо у прокуратурі,які крадуть мільйони,і,їм для розкриття потрібно їм показники,що тіпа вони щось роблять... А Мукачево нет- це видання,у якого низький рейтинг,і вони піаряться на любих новинах...на жаль...Це Україна... Нам далеко до демократії...

П
Петрушко

Ето Анца Говорила что ктото пиз... Ньот ето Плохо очень Плохо Оно говорило что я вечний но чтото нетак пушло

S
Satanka

Igy van Szarhazi Petruska elopta a Muzsalyi hegyet

K
Kecske

Так Петрушка Iштван зам Екс голови ОДа при постройцi амбулаторii i Школи в селi Батэво украв Бiльше 6 миллионов гривень через пiдставних фiрм Чому з тим нерозбираэтесь в долi був i Голова ОТГ Батэво а через Армян на постройку дороги тоже украв в Косинi багато миллионов з Мужиевскои Гори Каминь Украли без рiшення Обл Ради оформили спецдозыiл и Украли мiнiмум ще 20 миллионив гиивень з Тим Розбериться а не з Лохами!!!!!! Це Факти i всi знають!

Читайте також