Директора мукачівського аграрного ліцею засудили на 17 тисяч гривень за хабар

15
7

Днями Мукачівський міськрайонний суд, погодився з позицією прокурора і визнав винним за ч.2 ст.368 КК України (одержання хабара) директора державного професійно – технічного навчального закладу «Мукачівський професійний аграрний ліцей імені М. Данканича».

Він  одержав від гр.П. хабар у сумі 4200 грн., за дачу дозволу на поселення та проживання в гуртожитку вказаного навчального закладу бригади будівельників.

За вироком суду призначено покарання у вигляді штрафу в розмірі 17 тис.грн. з позбавленням права займати посади пов’язані із виконанням організаційно-розпорядчих функцій терміном на 1 рік. 

Коментарі

С
студент

До кандидата наук . По Ваших словах видно , що ви не успішна людина і чогось припускаю що ви навчалися в коледжі а в коледжі навчання у вас було неуспішне от таку гидоту і пишете , озлоблено на директора . Я там навчалася і повірте мені що такий викладач як Н.Й заслуговує на багато з нею хочеться завжди спілкуватися і слухати її лекції. Вона компетентна у всьому , навіть не по її професії . І багато чого зробила для коледжа і робить в подальшому !!!

КН
кандидат наук до !

Дибіл - улюблене слово Балажки, то не виключено, що попередній коментар вона сама про себе і написала.У Львові був схожий випадок з фальшивим дипломом, то чиновник зразу написав заяву і тихенько пішов з посади(але відповів за це по закону). З Балажки вже сміється не лише Мукачево, а й вся Закарпатська область, а ця шахрайка, без сорому, з кримінальною справою в зубах ще намагається щось брехати.Про її" методи" роботи розкаже любий викладач або студент. Великий привіт "кандидату аферистичних наук" з УжНУ.

С
Студент

Балаж Н.Й. багато чого хорошого зробила для коледжу !!! І за це ми її вдячні !!! А хто говорить погане про Н.Й. той просто заздрить !!!

!
!

Ви дибіли, Балаж Надія Йосипівна сама ліпша директорка, і шо би там не було, ліпше її ніхто не буде виконувати свої обов*язки!

В
В.В.

А коли буде суд по Балажці з аграрного коледжа, що стала кандидатом наук з фальшивим дипломом і четвертий рік за цю аферу отримує від держави гроші? Кримінальна справа вже завершена, чи не так кандидатко брехливо-аферистичних наук?

Н
нико1

ко-ко нико 2

*
*

то ко директор?

Читайте також