Дитяча залізниця в Ужгороді найближчим часом не працюватиме

8
5

Про це повідомив керуючий справами виконкому Олександр Волосянський.

Нагадаємо, вона не працює вже з 2010 року. Детальніше про причини зупинки та її теперішній стан читайте тут.

Якщо ж коротко, то вся справа у паперовій тяганині.

Отож, нещодавно Ужгородська міська рада навіть звернулася до міністра молоді та спорту України Дмитра Булатова з приводу дитячої залізниці.

Втім, вона також вкотре звернулася до Міністерства інфраструктури з проханням знову розглянути питання передачі залізниці на баланс міської ради.

Як виявилося, процедура передачі можлива, але є дуже складно. Проект розпорядження Кабінету Міністрів про передачу залізниці з державної у комунальну власність має підготувати Укрзалізниця та завізувати у свого керівника. Генеральним директором наразі є Остапюк Борис Ярославович.

Опісля проект надійде до Міністерства інфраструктури, які повинні його розглянути і вже так передати на затвердження Кабінету Міністрів.

Ця процедура займе мінімум 2-3 місяці, тож скорого повернення дитячої залізниці до роботи Ужгороду очікувати не варто.

Мукачево.net

Коментарі

З
Закарпатец

http://pro-tv.net/462-112-ukraina.html ПОСМОТРЕЛ 112 КАНАЛ И ЧУТЬ СО СТУЛА НЕ УПАЛ - ПРИЗЫВАЮТ РАССЛЕДОВАТЬ РАССТРЕЛ НА МАЙДАНЕ, ТРАГЕДИЮ В ОДЕССЕ И ПРОЧЕЕ ПРИЗЫВАЮТ ПРИСЫЛАТЬ СВИДЕТЕЛЬСТВА ВЫВОД: 1. КРЫСЫ БЕГУТ С КОРАБЛЯ 2. ВЫИСКИВАЮТ СВИДЕТЕЛЕЙ ЧТОБЫ ОТ НИХ ИЗБАВИТЬСЯ РАССТРЕЛЯЛИ СВОИХ А ПОТОМ ДОБИЛИ ПЛЕННЫХ В БОЛЬНИЦЕ http://vk.com/video253778184_168953216?list=234776b91358a17042

З
Закарпатец

БУДУТ КАТАТЬ НА ТАНКАХ

ДM
до Mar`jana

Воно було б зручно добератись влітку з центру до Аквапарку на Спартаку.

M
Mar`jana

Взагалі не розумію цей ажіотаж навколо дитячої залізниці. Як би потяги були відкриті і на них возили десь по парку з тваринами, або десь по лісу де гарні краєвиди, а так 5 хв. провестись в бляшанці в одну та іншу сторону просто нема сенсу.

D
danko

Працівників Закарпаттяобленерго примусово агітують за Порошенка. Залякують тих хто відмовляється ходити на збори. Напишіть про це!!

Читайте також