Дитячі гірки у квартиру, будинок і на вулицю

18
0

Повсякденна активність характерна для кожної дитини. Цей фактор сприяє фізичному розвитку: зміцнюються м’язи, поліпшується стан кісток, вдосконалюються координація рухів та соціальні навички.

Гірка дитяча – відмінне поєднання активного відпочинку та веселощів.

Сьогодні в Україні представлений широкий асортимент дитячих атракціонів у різних конфігураціях:

  1. Каркасні. Підходять для установки у квартиру або на подвір’ї приватного будинку. За потреби можна розібрати.
  2. Зі сходами та без, класичні з драбинкою. При наявності дитячого будиночку можна купити гірку без сходів, прикріпивши її до основи.
  3. Великі хвилясті. Найчастіше купуються в садки або на дитячі майданчики.

Такий подарунок прийдеться до душі дитині різного віку, починаючи з 1 року. У будь-який зручний час вона зможе покататися, добре провести час.

Правила вибору

Як вибрати оптимальний варіант, де купити дитячу гірку, що підійде саме для вашої дитини? Адже дитячий атракціон повинен забезпечувати не тільки гарний настрій, але й безпеку під час ігри. Рекомендовано враховувати наступні фактори:

  1. Основним критерієм є безпека. Важливо переконатись, що матеріали, з яких виготовлена конструкція, не є токсичними. Якісний виріб стійкий, має гладкі краї для уникнення ризику подряпин, порізів.
  2. Вік дитини. Щоб ігровий процес був цікавим і зручним, слід придбати гірку, відповідну віку та фізичним навичкам дитини.
  3. Розмір та місце розміщення. Для внутрішнього використання краще звернути увагу на компактні дитячі гірки. Для подвір’я підійдуть моделі з широкими габаритами.

Значна перевага надається конструкції, що в будь-який момент легко складається. Це дозволяє зекономити простір у кімнаті. Така гірка є ідеальним рішенням для будинків і квартир будь-якого розміру.

Де купити

Купити якісні дитячі атракціони для внутрішнього, зовнішнього користування пропонує інтернет-магазин New-Baby. У наявності яскраві, стримані дизайни різних розмірів, тож легко вибрати позицію згідно з індивідуальними уподобаннями:

  • гірки для кімнати;
  • вуличні конструкції;
  • тунелі для додаткового пристосування;
  • варіанти з невеликим трампліном або без нього.

Компанія співпрацює виключно з надійними брендами. Діє доставка по всій Україні за допомогою логістичних компаній.

Дізнатись подробиці можна, зателефонувавши консультанту.

+380 96 713 26 98 +380 93 811 05 71

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також