Дитячі воротарські рукавиці: які підходять для футболу

83
0

Футбол – гра, яка не втрачає актуальності. Багато дітлахів мріють стати футболістами, і тому їх батьки постійно шукають якісне, надійне екіпірування. Купити воротарські рукавиці – це не примха.

Адже дитина, намагаючись упіймати м’яч, може травмуватися. Тому обирати ці аксесуари потрібно максимально відповідально. Безпека в ході гри – найважливіший аспект, який ігнорувати категорично не можна.

Топ-5 найкращих воротарських рукавиць для дітей

Всі труднощі й сумніви покупців є цілком логічними. На ринку представлені найрізноманітніші моделі: якісь можна купити за 500 грн, а за інші потрібно викласти принаймні 1500 грн. Лише на сторінці https://keeperia.com.ua/ru/detskie-vratarskie-perchatki/ представлена величезна кількість зразків. Спробуємо розібратися, як обрати найкращі дитячі воротарські рукавиці та розглянемо 5 моделей, які отримали найбільше позитивних відгуків.

  1. Adidas Predator GL Pro Junior. Щільна посадка забезпечується висококласними матеріалами: основну частину виробник виконав з поліестеру, а долоню – з каучуку. Таким чином, відмінно підтримується зап’ястя, і руки дитини захищені навіть під час відповідальних, а часом – агресивних ігор. Малюків і підлітків також приваблюють стильний дизайн та гарно підібрані кольори, які пасують до будь-якої командної форми. Крій передбачає наявність внутрішніх швів, що також сприяє посиленню безпеки.
  2. RG Snaga Black Orange. Модель рекомендують дітям з високим рівнем підготовки. Такі воротарські рукавиці виконують свої функції на футбольних полях з різним покриттям та за будь-якої погоди. Основа виробів виготовлена з інноваційної сітчастої тканини, яка гарно пропускає повітря. Щоб уникнути ковзання, передбачені вставки з силікону.
  3. RG Bionix 21. Елегантний варіант, сублімований графікою. Матеріал виготовлення – латекс. Завдяки унікальній конструкції застібки гравці відчувають максимальну безпеку. Зап’ястя захищене за допомогою петльового ременю, але можна ним і не користуватися. Збільшена площа контакту руки і м’яча дає шанси на блискучі багаторазові перемоги.
  4. REDLINE ADVANCE TOTAL BLACK. Такі воротарські рукавички – відмінний вибір для любителів стильного та яскравого дизайну. 4-міліметровий латекс та 3-міліметрова підкладка забезпечують відмінний захват м’яча, і при цьому дозволяють шкірі «дихати». Модель для тих, хто мріє виділятися на полі й демонструвати свою майстерність у всій красі.
  5. Elite Sport CALAVERA 2020. Мексиканський варіант, що передбачає міцний латекс на тильній стороні та основу, доповнену піною. Для захисту пальців виробник оснастив вироби 5-ма зйомними пластинами. Ідеальна фіксація на зап’ястях, відмінна функціональність за будь-яких погодних умов.

Як правильно підібрати дитячі рукавиці для футболу

Щоб юний футболіст комфортно почувався на полі, потрібно обирати воротарські рукавиці за певними правилами. Перш за все, слід звертати увагу на розмір – завеликі або замалі аксесуари можуть стати суттєвою проблемою. Щоб правильно визначити розмір, слід ретельно виміряти долоню гравця.

Ще один важливий момент – крій. Мають бути присутніми дві деталі: долоня та тильна сторона. Зазвичай їх виконують з різних матеріалів. Зазначимо, що на вибір матеріалу впливають умови на полі та сума, яку ви готові заплатити. Радимо купити дитячі воротарські рукавиці із захистом пальців. Це той варіант, який захистить голкіпера від травм, а його батькам додасть спокою.

І на завершення – майте на увазі, що всі елементи форми воротарів піддаються значним навантаженням. Щоб футболіст-голкіпер у відповідальний момент не залишився без рукавиць, краще одразу придбайте дві пари аксесуарів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також