Дитячий екоцентр у Мукачеві закривати не будуть, але перереформують (ФОТО)

53
4

Таке рішення депутати прийняли сьогодні, 15 січня, на позачерговій сесії Мукачівської міської ради.

Згідно рішення, еколого-натуралістичний центр все-таки "ліквідують", однак організацію переведуть на держрозрахунок, щоб він зміг заробляти сам на себе.

Депутати запропонували також встановити кіоск, де продаватимуть квіти вирощені та посаджені в екоцентрі, а у їх дендрарій планують водити екскурсії.

Крім того, організація співпрацюватиме з Управлінням міського господарства, задля додаткового заробітку. Бюджет еколого-натуралістичного центру складає понад 850 тисяч гривень у рік.

Сьогодні зранку співробітники та учні еколого-натуралістичного центру провели невеликий мітинг, задля привернення уваги міських депутатів. А вже у залі засідань до обранців звернулась керівник організації. 

Мукачево.net 

Коментарі

О
Ольга

Потрібно про себе говорити, щоб нас почули!

to попелюшка

Безумовно, такі знайдуться! Треба оголосити збір коштів, відкрити рахунок, повідомити про нього! Бажано щоб також була можливість переслати гроші простим перерахуванням "з карти на карту", скажімо ПриватБанку...

ЛК
ліна костенко

...Чужі та прийшлі, вже тут укорінені, та ще й своїх причаєне кубло. так вирипали двері України - аж холодом з Європи потягло...

П
попелюшка

але для того, щоб виростити квіти , чи будь що треба вкласти гроші. Си є серед нас, жителів міста свідомі громадяни, які мають велике бажання вкласти гроші в цей заклад. ОЗВІТЬСЯ!!!!!

Читайте також