Диван з доставкою онлайн: як обрати, щоб не прогадати

11

Кілька хороших рекомендацій щодо пошуку, вибору і замовлення дивана з доставкою онлайн вам точно не завадять.

Зараз в Інтернеті можна придбати абсолютно все. Бажаєте купити диван з доставкою – будь ласка, робиться це, як правило, всього в кілька кліків. Але це умови, що ви відповідально і зважено підійшли до його вибору, при цьому врахувавши власні потреби та кілька ключових параметрів.

Про що йде мова? Детальніше про це далі у статті.

Який диван вам потрібен

Річ у тім, що сучасні дивани представлені в широкому різноманітті, тому потрібно мати чітке поняття щодо того, який варіант купувати і чи він реально буде підхожим рішенням.

Зараз на ринку меблевих виробів доступні кілька різновидів диванів:

  • Прямі та кутові;
  • Розкладні та модульні.

Прямі дивани є класичним рішенням, їх розташовують або по центру стіни приміщення або ж навіть посеред кімнати.

Кутові (що зрозуміло з назви) ставлять в куті кімнати (праворуч або ліворуч), і підходять в тому випадку, якщо до вас часто приходять гості і ви організовуєте веселі застілля.

Розкладні дозволяють за лічені хвилини облаштувати просторе спальне місце, а модульні складаються з кількох складових, які є універсальними і зазвичай їх можна використовувати як окремий меблевий елемент.

Тобто перш ніж приступати до замовлення виробу, визначте для себе, який конкретно варіант дивана вам підійде якнайкраще.

Зверніть увагу на розміри

Не варто купувати диван, визначаючи його розміри, як кажуть, на око. Попередньо слід зробити виміри приміщення, де його плануєте розташувати, і враховуючи ці дані, обирайте підхоже рішення.

Якщо, до прикладу, у вас простора вітальня (чи інша кімната куди треба диван), можна сміливо розглядати як великі модульні, так і розкладні моделі. Але коли простір обмежений, краще зупинитися на прямих компактних варіантах, щоб все вписувалося гармонійно і не створювала якогось дискомфорту.

Дизайн має значення

Щоб меблевий виріб файно вписувався в інтер’єр, доповнював і примножував його, потрібно дуже прискіпливо підходити до вибору дизайну.

Якщо в цьому плані маєте певні труднощі, орієнтуватися можна наступним чином: коли у вас приміщення оформлено в нейтральному стилі, колір оббивки дивана має бути на два-три тони різнитися від кольору стін, а для так званого кольорового інтер’єру можна сміливо брати диван світлих відтінків, що, так би мовити, збалансує загальну обстановку.

Окрім згаданого вище, пильнуйте й за тим, щоб диван був якісним, міцним і надійним. Певна річ, в онлайн-режимі такі критерії визначити і перевірити важко, але якщо купувати меблеві вироби в надійних продавців, будьте певні, ви будете задоволені своєю покупкою.

На правах реклами

Коментарі

Читайте також