Джамала їде з концертом на Закарпаття

7
18

А у ці дні в Карпатах знімає кліп на резонансну пісню-сповідь «1944», з якою власне і тріумфувала на Євробаченні-2016.

Про це пише видання Varosh, зауважуючи, що концерт на Закарпатті, а саме в Ужгороді запланували уже на понеділок, 27 червня, а квитки на нього поступлять у продає вже з понеділка, 6 червня. Планується, що Джамала виступить в ужгородському амфітеатрі. Це перший приїзд співачки з сольним концертом на Закарпаття взагалі, і звісно ж перший після тріумфу на Євробаченні.

Щодо кліпу, то зйомки проходять на Буковині, хоча дехто у коментарях до повідомлень про зйомки у співачки на сторінці зауважив, що місцина дуже нагадує Закарпаття.

Коментарі

В
Віка

це не перший її сольний концерт. вона пару років тому приїжджала на день святого валентина в ужгород! я з мукачева їздтла, було круто. просто це було до тріумфу і не береться до розгляду чи як?? а концерт був кльовий)

?
?

Мені єдному пох на ту Джамалу?

А
АТО

До 18:06. У твоюй воспаленнуй голові кругом кацапы, як у хворого на білочку чорти. Ти гною заперевальный, у мене всі руснаки до Адама і Євы. Говоры, то у вас на галичині, а в нас - БИСІДА! Іди з Гаврилюком учи алфабет! Най іде тота джамала ци нійде, ко хоче най ї слохать, позерать, моліть ся на ниї. Айбо в нас куча проблем не такого уровня,ЛЬОДИ!!!

1
111

Двоє закарпатців розмовляють перед виборами. - Но що собі думаш про тих усіх кандидату? - Думаю, ож нам повезло, що виберут лем єдного

В
Василю

Справа в тому, ож русини не страждають на русофобію, а частина кримських татар страждає сьов хворотов, завто з Джамалов носяться ги з писанов торбов.

О
останньому

Ниє май смішного , ги кацап силуєся по закарпатськи приказовати . Ти кізяку хуть знаєш , ош на закарпатті даже райони мавуть свої говори . Інколи затканий писок , пудчеркнутий розум . Не болтай того , чего не понимаеш - VERSTEHEN ...

А
Ато

Вася їм боде не наср...ти на руснаку тоды, коли ся одєднавуть."Почему же мы ценим, только то, что теряем!" Водило туда, водило сюда.Айбо не треба на каждому кроці і з таким пафосом гойкати про ту джамалу.Такоє, як бы уаела Україну на уровень богатейших держав. Посередня співачка. Тольо вже удогрівісся у кізякові? Та не чірікай!

В
василь

а заспіває пісню про приєднання закарпаття до ссср? щось татари цінними стали, а на русин наср..ти

Т
толя

Нагнула рашку капітально .

В
Водило

Правильно робить,щьо приїздить з концертом.Вірно буде,маєш бажання та йдеш на концерт.Не йдеш на концерт, то твой діло.....та хоч пиши псевдотошнику каминтарі.

М
Мкчв

Хто така джамала?

А
Ато

Блін держава в ямі, народ в жебрах, а вни льодям мозги колотять із джамалами, савченками....

М
Море

Що цікаво, батьки Джамали, голосували за приєднання Криму до Росії. І нікуди не збираються звідти виїжджати. А вокалістів народ сприймає за творчість, а не за конюнктуру. Все інше - інформаційне сміття.

Б
Буркуш

Коли я вже був на її концерті в драмтеатрі. Пела вона тоді по-русски, чомусь, і говорила тоже по-русскі.

1
10

а скільки пісень буде співати?

Ы
ыва

чого тут модерація?

ДП
до поф

А ти дома сиди і слухай расейську туфту. Тоді не вуха, а голова болітиме.

П
поф

Какое счастье прям! После её концерта ,долго уши будут болеть.

Читайте також