ДжеДАІ: На машини з іноземною реєстрацією обіцяють масове "полювання" (ВІДЕО)

4
31

Як розповідають журналісти відомої телепрограми "ДжеДАІ", під роздачу потраплять всі транспортні засоби, що порушили вітчизняний митний кодекс.

Фіскальна служба готується до всеукраїнського рейду з відлову подібних порушників закону. 

— За необхідністю з числа співробітників митників ДФС та головних управлінь НПУ створюються спільні мобільні групи для відпрацювання автошляхів на предмет виявлення та припинення фактів знаходження митній території України автотранспорту з порушенням митного законодавства, — таку відповідь на запит журналіста дали у ДФС..

Більше, дивіться у сюжеті:

Раніше Мukachevo.net повідомляло про те, що податкова готує "полювання" на авто з іноземними номерами.

Коментарі

Т
туц

Звонили знайомі, кажуть в понеділок "начинаться"...

ПБ
Пішто бачі

Петя ти дибіл? Ти хочеш щоб тебе на митниці не зупиняли? Ти точно дибіл

П
Петя

Тепер водіям на словацьких номерах лишається лиш подставляти таможників (давати взятку, а ззаді оперативники СБУ) тоди ті суки будуть 10 раз думати чи зупиняти машину чи нєт

ЛІ
любитель іноземних номерів

Кось знає куда йти здаватися? Нє, я серйзно, нарешті вже буде порядок. Молодці!

Л
люди

у вас проблем більше нияких ниє? лем миже собов ся вадити?доколупалися до тих номерів,,, не то тепер главна проблема, у сів жизни!!! а чим дітину накормити і за комунальні послуги чим платити???

1
1

По Ужгороду розсікає якийсь неадекват на чорному BMW третьої моделі на словацьких номерах, нагло вилітає як чорт з другорядної на головну, повертає наліво з правої смуги, куди дивиться поліція.

ДН
до нижньої марги

та такі маржини жебрачі як ти,якраз на закон плюють..кіть для тебе ніщети,будар на словацьких номерах то показник,тоди йди довбню лічити,у тебе под каструльов там маргарин вообще протух.

ДВ
До В2НВ

А таксі на наших номерах не нарушають ??? Таку херню пишуть або великі заздрісники( котрі вообще не мають машини ) або сомари. Розмова про пусте. Є ЗАКОН і його мають всі придержуватися і не важно на яких ти номерах. Нарушив -відповідай. Мадярам по-цимбалах на яких номерах в них машина, але є ПОРЯДОК.

П
пора

пора вже в украіні навести порядок оби там тих олігархів зажравшихся перестріляли вже закляли би ся

P
president

наш гарант конституціі не виконує не закони ни конституцію, і свистався на всі права людей ,а ви хочете оби прості люди дотримувалися хахаха і смієся з вас лохів

В
В2НВ

Пора вже навести порядок з такими автомобілями, власники яких відверто ігнорують не лише законодавство, а й правила дорожнього руху. А таксистів скільки їздять на авто з іноземними номерами ? Знайшли "дірку" в Законі, де пишуть про транзитний транспорт, самі придумали "пересічку", а тепер права качають "майданним" та "перекривальним дороги" способом. Вина влади в тому, що оперативно не відреагували на цей безлад ще років з шість - сім тому

АД
Анця до Магди

Я недавно був у Запоріжжі, то там 80 процентів жигулів з москвичами. Картина "Репіна". Це ще совок. Вроді жиємо недалеко від границі, а мислення ще совдеповське. Та далево цьому жигульові до Фольксвагена В-6, Або АУДі А-6 чи Гольфа-5. У мадарщині і Словаччині 80 процентів таких машин, але є ПОРЯДОК. А у нас Є мажори, прокурори, судді , менти, таможники, дітваки, а порядку нема. Чому Б..ядська наша влада не дозволить розмитнювати автомобілі хоча б з 2005 року. Собі с..уки проняли закон

ВГ
василь гичка

Тютка Магдалена правду пише. Понтуються , убиваються ещё й других калічать. Нафіг усіх с тими номерами ... Менше пробок,менше ям,менше неадекватів і ДТП. Кідь маєш паспорт Українця возися на українських номерах...а то понабігало бидлоти непонятної

1
123

Кінець року бюджет пустий треба чимись напхати ,за чий рахунок но канешно народа...........

ТМ
Тютка Магда

Людина, яка мала гроші тільки на Жигуль чи стару іномарку, але при цьому жила стереотипом, що BMW чи Audi - крута тачила для кртуих чувачків, отримавши бажане за малі гроші різко підвищує свою самооцінку, яка швидко переходить у самовпевненість на дорозі. Саме тому на іноземних номерах стільки неадекватів, на Львівщині таке саме, тільки там PL. Це все від бідності, яка хоче виглядати багато. Особливо це стосується молодих пацанів, там планку від самолюбування зриває просто. Раніше ганяли на Вазах із наклейками стрітрейсінг, брембо і т.д., тепер просто пересіли на іноземні номери.

Н
Ну-ну...

І чого доб'ються,кроме ще більшої ненависті людей до цієї влади..

Л
любитель

всьо..нам торба..куда здаватися...

A
art

На лужанці уже началися цирки. Чи може просто я на поганий настрій натрапив... Най беруться за тих ко порушив закон, завіз на 5 днів і просто забив. А якщо людина дотримується законів то шо їх кивати? Чого боятися? Показав документи і пішов собі дале.

M
McMurphy

Купуйте вазелін скоро будете є......ні!!! .

U
UA

Який бунт? Їздіть легально, приведіть документи у відповідність (пересічка, і.т.д.), і чого вам боятися фіскалів? - Нема чого боятися) Моє бажання, щоб європейські українці їздили на пересічку 2 раз на день (рано, і в ввечері).

5
55

Культура виховання і водіння залежить від водіння,а не від номерів.

П
просто

а може і Майдан

П
пітьовка

буде бунт.

М
мукачево

та лише наЗзакарпатті близько 200 тис автомобілів з іноземною реєстрацією

5
55

давно пора...берегів не видять уже...їздять як на атракціонах..а припре комусь машину ,начинать скулити,шо дома троє дітей і грошей нема...ве ли би себе як усі,нико бо не трогав..не,верховинець купив пассат чи бмв за штукарь,тепер їздить лем на задніх колесах,бо він фешак

Д1
до 1

а коли вони бралися за багатих?хіба ,що для показухи потеревенькалиі все на тому! Піду першим палити шини під ОДА і мусарнею!

М
Міша

Нащі ненажерливі можновладці хочуть 3-го майдану? Все робити,лиш би народ жив гірше,гірше і гірше! Підримка вітчизнаного автовиробника? Вибачаюсь за вираз,але клав я на нього великий ,бо вонюче дейво за 9000$ брати,де навіть нема шумки і взяти шкоду 10-12 років,то є великою різницею.

И
иозж

бидны тоже най ся дотримують порядку багатих по тюрмам за корупцыю

1
1

вот наши реалии не би до багатих имитися а вони до бидноти

А
Астерікс

І цим вони доб'ються чергового підвищення ненависті народу до влади і відповідних органів ! Почалиб краще з себе

НУ
На УКР номерах

Слава Богу!

Читайте також