Джерела: На виборах у Мукачеві працювали спецслужби

20
27

Часті перебої з мобільним зв’язком аж до блокування можливості здійснювати дзвінки протягом неділі 3 березня є лише одним з доказів, який могли зауважити звичайні люди, що на виборах в Мукачеві працювали спецслужби.

Про це Мукачево.net розповів один з посадовців у закарпатській вертикалі правоохоронних органів, який був попереджений про приїзд «гостей».

«Це були специ з Києва. На моїй пам’яті, це вперше на обласному рівні були використані пересувні станції з прослуховування та блокування зв’язку з центрального апарату МВС та СБУ. Крім того, зовнішній нагляд, стеження», – зауважив співрозмовник.

Усі ці спецзагони працювали на перемогу кандидата від Партії регіонів. Не виключено, що це було відпрацювання та випробовування технології забезпечення потрібно результату виборів.

Нагадаємо, що на довиборах у Закарпатську облраду по округу №5 переміг Андрій Балога (Єдиний Центр), випередивши Івана Чубирка (Партія регіонів).

Коментарі

С
Спостерігач

Звязок від МТС був реально глючний. Дзвонив на 111 - обіцяли розібратись, навіть СМС прислали, а далі видно їм пояснили, щоб не вмішувались - і "не привета ни ответа". Так що замішані якісь (спец- не спецслужби) це точно

І
інтервю

Ваша мати Оксана Балога також балотується в облраду. Чому опоненти її не чіпають? — Бо мама балотується по іншому округу. А я — по Мукачеву. Для опонентів принципово виграти вибори у цьому місті. Бо здавна вважається, що це місто нашої сім'ї.

П
Політолог

Спецслужби тут дійсно ніякого відношення не мають. Все це параноя та хворобливий синдром. Балозі потрібно знайте ще одного ворога, щоб потім пояснити причини переходу до Партії регіонів. Для В.І. іншого шляху нема, за два роки його та команду ПР просто зничтожить, як вредоносний вірус.

ВИ
ВИКТОР ИВАНОВИЧ

КУПИТЬСОБИ ПРИДУРКИ НОВИ ТЕЛЕФОНИ ТА НЕ БУДЕ ВАМ ФОНИТИ

ЛХ
Лі Харві Освальд

но ко би за ня знав, киби ня не приплели до убійства Кенедія??? Се лем після сього я став таков ДЗВІЗДОВ історії. Так і сесе: "перемога" (псевдо, бо люди знауть правду) кандидата, робиться ще май таінствєннов, кіть ун побідив і спецслужби.

Г
Гуцул

Москалики і тут кляті по вкізівці Шовгора кандидата Чубірка з Кремля мутили шось проти наших пацанів із Завидова !!

М
микола

Ну, это уже похоже на параноидальный синдром.Ближе всех к спецслужбам находится "семья", проживают на одной улице.

О
Олександр

Збої у зв'язку були по всьому мукачеву і час від часу частково по області. Фонили телефони, вискакував надпис "не обслуговується" або "сервіс не доступний". Якщо шановні думаєте що це пусті балачки, то цю інформацію Вам можуть підтвердити за номером 111 (для МТС). А спец.службам варто би згадати, що згідно чинного законодавства... Слухати Вас вони не мають права, а тимбільше по вказівці регіоналів. А ти Миколо, так провсяк випадок, як журналюга не образований, позвони і поцікався. Лиш результат не забудь опублікувати на свому пиз.ливому сайті.

М
ммдааа...

До редакції: Кіть знаєте от джерел про факти та ОПУБЛІКУЙТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! не треба писати ош КОСЬ ІЗ ТИХ ШТО КОЛО ТОГО АН ТАМ СПУД-СЬОГО... "розповів один з посадовців у закарпатській вертикалі правоохоронних органів" - дораз ся посеру од КОНСПІРАЦІЇ!!!! кіть знає правду най іде у Європейський суд! а не бла-бла...

Р
Разветчик

Інтиресо ци не слідять за єдиноцентрістами фсбшникы што Чубиркови по прозьбі Медведчука загнав Путін? Міні ся видить ош ай. :) хлопці у Віті манія преслєдованія:) то Юля му самольот хутіла изорвпти типирь спецслужбы за ним пасуть. Дуже хочу знати ош што буде завтра:)?

МС
Микола Староста (Жалива)

У період виборів мій телефон слухали, що аж ехо йшло,фонив, батарейка розряджалася,тупо сам включався. Ймовірно спецслужби відловлювали прослушку Балог, які як говорять знаючі люди, мають таку апаратуру.

Я
Януковия

Ничего не знаю, идите в баню.

M
mun

У мене наприклад телефон 050 зранку десь з 11 до 12 не працював. Вхідний один пішов, а вихідні галяк

M
Mossad

?????????. ???????????? ???? ??????? ??? ?? ????! ?? ??? ????????????????: ??? ????? ???????

1
111

Родина Балогів перемогла всі спецслужби України. Слава Завидову.

Д
денка

то був Джемс Бонді з табора

К
К

Зв"язок реально глючив в неділю

П
Пудгоряниць

Фуцону: майже мосад Медведчука і шушари?)

Ф
фуцон

думаву шо се бив Моссад

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

не зря по городу катаються машини з написом УКРРАДІОЧАСТОТНАГЛЯД

П
Простяк

ХТО ДИВИВСЯ ФІЛЬМ "ІГРИ РОЗУМУ" - ВИ ЗДОГАДУЄТЕСЯ ПРО ЩО Я)))

П
Простяк

У Балоги фобії. Кому він треба!!. Та переміг його синок та хай і радується.

МС
Микола Староста (Жалива)

На виборах у Мукачеві, брали участь: ЦРУ,МІ-6,ГРУ,ФСБ та багато інших спецслужб. Маразм правда.. Чубірко і не знав, хто за ним стоїть.

Н
нико

мукачево.нет восени случайно не Жаливі продали? Бо шось по стилю послідній час дуже на його стінгазету смахіває)

3
333

Бла-бла-бла... Хто це такий проінформований? Де Факти? Конкретно у кого, коли, і як були збої в телефонному звязку? Де коменнтарі МТС. Київстару, Лайфа? Де заяви у прокуратуру? Де конкретика? Це кримінальна справа!!! Луценко за такий злочин сидить(за незаконне стеження). Якщо був факт, то було рішення суду, а якщо ні то пишіть заяви в той же суд і до луценка на зону їх.... Знову кинули кістку - гризіться... Адмін ви провівряєте інформацію, чи ви її самі штампуєте?

НЧ
непродажний человек

пидтримаю 111 про назву сайта. А тепер по сути. Це так звана мукачевська опозиция не знай що ще сказати на зло регионалам та диктуэ що писати на сайти. Виктор Иванович ще не давно був членом уряду регионалом а тепер такий опозиционер.ЛЮДИ не продавайте свои голоса никому. Побачете балога через год буде з регионами

RV
Rusyn Val

- Ой, что деется! Вчерась траншею рыли, Так откопали две коньячные струи. - Говорят, шпионы воду отравили. Самогоном. Ну, а хлеб, теперь из рыбьей чешуи. Словно мухи, тут и там, Ходят слухи по домам, А беззубые старухи Их разносят по умам (c)Высоцкий Владимир

Читайте також