Джерело: Голова Держкомзему ретельно готує Закарпаття до візиту Януковича

24
1

Як повідомило джерело в Закарпатській обладміністрації, готується приїзд Президента України до Закарпатської області. Для цього і приїхав до Ужгорода куратор Закарпаття від Кабміну Олег Кулініч.

Нагадаємо, що таке доручення на тому злощасному засіданні Кабінету міністрів, коли Президента зачепила за живе репліка губернатора Закарпаття, дав йому особисто Віктор Янукович.

Головою державного комітету України по земельних ресурсах Олег Кулініч був призначений розпорядженням Кабінету міністрів від 17 грудня 2008 року.

О. Кулініч народився в 1969 році в м. Сміла Черкаської області. Раніше обіймав посади заступника гендиректора "Укратомпрому", віце-президента з юридичних питань та корпоративних ризиків НАЕК "Енергоатом", виступав радником міністра палива та енергетики України, заступником Держсекретаря Мінпаливенерго, керівником групи радників першого віце-прем'єр-міністра України.

Зовсім недавно, 4 квітня 2010, в Ужгороді голова Держкомземом Олег Кулініч представив колективу нового начальника управління земельних ресурсів області Ігоря Барчана. А вже 4 червня 2010 року, буквально через два місяці, Барчан Ігор Валентинович попався на хабарі в 8000 доларів.

Коментарі

Г
гість

Хай краще готує чемодани довів систему до ручки , а ще і область координує. Коли вже руки у Януковича до нього дойдуть.

Читайте також