Джерело: Ледида замовив у Шніцера три тушки до наступної сесії облради

12
10

Як стало відомо Мукачево.net від джерел в Закарпатській ОДА, після останньої сесії Закарпатської облради губернатор Олександр Ледида, який був відсутній, дав вказівку керівнику управління охорони здоров'я ОДА Роману Шніцеру змусити до наступної сесії облради покинути Єдиний Центр трьох колег-медиків.

Мова йде наступних депутатів облради: головного лікаря Хустської ЦРЛ Володимира Романа, генерального директора обласного клінічного територіального медичного об’єднання «Фтизіатрія» Василя Скрипа та завідувача кафедри неврології, нейрохірургії та психіатрії Ужгородського національного університету, директор обласного клінічного центру нейрохірургії та неврології Володимира Смоланки.

Про тиск на останнього вже заявив лідер Єдиного Центру Віктор Балога.

Коментарі

СВ
Станіслав Володимирович

Ярослав уже третій рік говорить про те, що цій владі скоро-скоро кінець :)

Я
ЯРОСЛАВ

Що би не робила регАНАЛЬНА бидлота нічого з того не вийде.То ваш послідній пук,а такі маразматики-сраколизи як жалива утечут світ за очі,і то дуже скоро.КІНЕЦЬ БАНЬДЮКОВИЧАМ БЛИЗЬКО,счезне в небуття регАНАЛЬНА банда,а за ПОКРАЩЕННЯ ви НАМ ВІДПОВІСТЕ!!!СЛАВА УКРАЇНІ-ГЕРОЯМ СЛАВА!!!! БАЛОГУ раджу поцюлювати в сраку,може простится хоч щось вам теперішнім обсирачам1

М
Мент

Джерело -джерело ! Стукачі - інформатори !!! У Хусті Деркач бере у партію Віолету з медухи . Ужас! Дура і хабариниця!

МС
Микола Староста (Жалива)

Жалива не жалива, а правда. Побачимо через півроку скільки залишиться штиків у ЄЦ в обласній раді. Наші люди практичні і два роки сидіти в опозиції не будуть, Балога сам їх так навчив.

П
Політтехнолог

Читаю ці тупі коментарі штабних ботів ПР і плачу. З того часу як з вами працював ніфіга не змінилося. Учи вас учи а все одно виходить жалива.

В
Ваня

Паніка у балогівських колах - очевидна. Вони помалі і самі вже напевно відмовилися, а тепер їх відмову на плечі Шніцера покласти. Ну,з точки зору політтехнології - розумний і тактичний хід. От тільки щось дуже схоже на те, що це чергова мильна бульбашка.

П
Предприниматель

Думаю что методы ничем не отличаются от тех как сейчас грабят бизнес. Наологовая, полиция, прокуратура. Это просто ужас какой то. Усе как говорится уже Донбасс!

О
Олексій

Балога просто боїться. Ось і все! Втрата влади завжди кидаю людину в паніку.

МС
Микола Староста (Жалива)

Це все схоже на параною та страх втратити свою "команду", яка розбігається від Балоги.

ВЗ
Вуйко з Верховини

Падла Ригго Аннальна сись Конюх не має совісті вообше уже Кончена Тварюка

Читайте також