Джерело: Податкова готує полювання на авто з іноземними номерами

9
49

Про це інформує директор WISEMAN ROSE LLP Сергій Креймер з посиланням на власні джерела у Державній фіскальній службі на чолі з одіозним Романом Насіровим.

Мовляв, наразі складаються списки усіх автомобілів, які були завезені в Україну, але не розмитнені з 1 січня 2007 року й досі, аби перевірити, і якщо власники авто порушили митний режим більш ніж на 48 годин, ці авто будуть оголошені в розшук.

Деталі у повному повідомленні інсайдера, який заслуговує на довіру. 

Нагадаємо, що не так давно на КПП "Ужгород" тривали протести власників авто на іноземній реєстрації, які вкотре заблокували кордон у напрямку Словаччини.

Коментарі

.
...

а нико з тих ідіотів шо пишуть ош то будари не подумав ош они проходять ТО а то шо ви на жіганови заїхали у гараж до дакого діда то не ТО та думайте свойима дурнима головами

.
....

До розумника який писав у 20:43. Уточняю! Шановний ви мабуть сам дебіл тому,що якщо брати Мерседес 2012 року навіть А-класу то за 9000 нормального в Німеччині не купите. Можна купити але лише екс таксі,а то з пробігом у 300 тисяч мінімум,або буде змотаний. Так що не треба говоритидурниці.Тут багато людей які не мають понятія про машини но за компютером всі спеціалісти. А по поводу Ін. Номерів скажу так не заздріть людям які хоч щось роблять щоб жити як нормальні люди.більшість з тих хто каже,шо то Будари дома сидять і нічого не роблять щоб ліпше жити.

G
Gringo

Чекайте скоро податок на повітря. Краще б податкова ретельніше перевіряла дані наших бандидатів- депутатів про подані прибутки. Скоти що тут скажеш

ДМ
до мукачівця

Уточни цим дибілам, що мерс 2012 року за 9000 у.е. може бути А-клас! бо вони думають,що Мерс це очкарик!

А
Андрій

А у нас, звичайно, ж ланоси, бо як не чехословацький будар, то лиш джеліланос, ай шо!

Ф
Фері

Як на рахунок краш-тесту Ланоса, скільки шансів , що чоловік виживе? Тепер порівняйте з "бударом". Я вже не кажу скільки дейво жре бензину...

ДА
До Андрія

Правда на всі 100% Хочу чеськой пиво за 2 гривні, ідеме перекриєме границю

1
123

Хочу сказати не в обіду тим хто їздить на ін. номерах але 90% машин на таких номерах то старий мусор-хлам, і хто їздить на таких номерах дійсно не цінує ту машину, а зробить аварію і як вже тут писали - лишать на обочині і будь здоров, шукай власника хто він і шо Про тих хто тут пише шо ті хто на укр номерах заздрять і їздять на тазах, у мене октавія а5 2011 року, і я не плачу шо хочу мерса 2012 року, або бмв. Поки шо теж не маю можливості купити дорожчий авто але не плачу як деякі, не маю гроши, як заробити Я пп, отривайте свої бізнеса або ідіть на зароботки а не плачте шо хочете заробити на машину за 2 місяці.

А
Андрій

Они пишут "дайте нам можливість купити і користуватися нормальнов дешевов машинов". А я, може, хочу нормальний дешевий тур в Туреччину? То хіба кричу "Порошенко, зроби мені дешеві тури в Туреччину"? Як маю гроші, то плачу, кулько оно коштує в Україні і лечу в Туреччину, а як не маю то лечу на озеро в Дідово. Се вже не кажучи про ті всі "приємності" які туй роблять шофери на синіх номерах, кожен день видимо.

1
11

насиров та всі хто в києві на дорогих мерседесах мають людей за лохів. Так що уважно читаємо їх декларації та їхніх родичів та пишемо до корупційного прокурора. Ця київська бидлота на мерсах в день тратись такі гроші що звичайна українська сім"я за місяць.

R
Rotman

Славіку тобі вже і флажки з лєнточками мішають,а далі що буде мішати?

В
Влад

Читаю всі противники авто з ін. рєстрацію пишуть шо то сміття шо то бударі.. цікаво на яких авто ви їздити на ЗАЗ Forza чи на Джилі?! я наприклад на укр. номерах маю не дешеве авто і хочу сказати на захист тих хто їздить на хороших авто з ін. реєстр.,а таких багато- це все ЖАБА!

ДВ
До василь гичка

думаєш що твоя автоцивілка за 500 грн тобі поможе?

B
BS

Василь Гичка, бачу сильно розумний. Аварійні ситуації створюють тупі, та бидло- водії. В незалежності від марки, стану, чи реєстрації авто. Я ще раз повторю, краще їхати в нормальному авто, з АБС, Подушками безпеки, ЄСП , чим на ломах українських. За ті ж гроші. А тупий водій на добитому кориті, точно має більшу імовірність створити ту ж саму аварійну ситуацію. Або ще гірше. Я не оправдовую тих які справді вчора купили права та батько їм купив авто за 1000 баксів, і тепер ганяють по вулицях. Але ті хто дійсно, старається щось хоче краще для сім'ї, для себе має страдати за них.

ВГ
василь гичка

До BS.. Та не помогать ти освіта вижу, бо кіть зробиш аварію тоді яка страхова за тя сомаре заплатить, а грошей у тебе нема як ми вже всі туй поняли. Вот основна проблема ваших 'дешевих' авто... Ск, дає можливість вам їздити без відповідальності. Винятки звичайно бувають... Но в основному їздить будар...

ДМ
До мукачівця

Ви де розумнику віділи у Німеччині Мерседес 2012 року за 9 тисяч? То кідь і купите та точно буде як тут пишуть будар. Бо я купував Мерседес 2012 року Е-класу за 18000 тисяч.

ДТ
до талпи мукачівця

прижени ми мерса НОРМАЛЬНОГО 2012 року.я ти дам 12 к зелені..не корча з пробігом за 700 км у таксі..і не побитого як гавно. і за розтаможку словацьку ти дам 100 доларів..заробиш.... тупаку дурний,молоти оби лем повоняти туй...всі ділери автомобільні...

Е
епреорнорн

Я розумію, якщо б наша держава про людей думала і помагала челядникові. Але позирайте що вони роблять, збиткуються з народа. Чому приняли закон про євоо-5. Щоб собі машини накупувати. Чому не можна було розтаможувати євро-4 або з 2005 року. Люди схаменіться. Вони про нас дбають????

М
Мукачівець

А можливо питання ЧОМУ в Україні автомобіль коштує дорожче ніж в Німеччині...? Мерседес 2012р в Германії 9 000$ його розмитнити в Словакії 40$ в Україні 4 000$ Можливо ви скажете ЄС, але та ж машина на укр реєстрації 22 000$ А головне кому ми платимо ці гроші...

А
артур

Купив машину в Німеччині, розмитнив в Угорщині, сплатив всі податки, митні платежі, зареєстрував за угорською адресою, провів ТО (не бабло заніс ментам, а реально ТО пройшов), застрахував. Машина в ідеальному технічному стані (не будар як туй пишуть), я є власник, відслідкувати її можливо по номерам елементарно. І коштує вона в два рази менше ніж на Україні. Шо не так роблю? Із-за наших упертих баранів я чесно сплачую всі податки і виплати іншій державі. Не путайте божий дар з яєшнею. Чистити треба реально від бударів за 500 евро, де власнику проще її веричи на узбіччі чим пересєчку зробити. І то не факт шо то є реально власник.

ДС
До Степана Крука

Откуда ти взявся такий умний. То про машини підспівуєш, то про громадянства все знаєш. Сидиш біля компа яйця шкребчеш, на умняк падеш, але як ті заробітчани і ті з машинами тяжко гроші заробляють то не знаєш. Люди на границі легко гроші не зароблять, переживають. Піди ходь раз на границю попробуй заробити копійку то таким "умніком" не будеш

B
BS

Капец, всі тут дуже розумні! Мега круті водії, з авто на укр реєстрації! Тільки вони можуть їхати, та керувати вміло! Їхні гнилі "тази" безпечніші на дорозі! Я сам здавав екзамен на отримання водійського посвідчення. Всі нормативи здав на відмінно. Вмію керувати краще ніж багатенько людей зі стажем! Бачив на дорозі достатньо водіїв - бидло за кермом авто з укр номерами. (декілька з них робили дуже страшні дії) Не можу собі дозволити дороге авто на укр. але на "жигулях" які майже розвалені їздити не маю бажання! Я спеціальст з вищою освітою, працюю не по спеціальності! Роботи немає! Зарплата х-ня! В нашій країні виЖИваЄМО! Так чому ж мені не можна купити собі дешевше авто на закордонній реєстації? Чому ви на дорогах "безпечні" водії а я ні? Чому якщо я вибираю комфортніший, безпечніший транспорт за гроші які я б вклав в "галімий" жигуль, ви так осуждаєте мене!? Просто вас напевно всіх "жаба давить"! Бо ви більше грошей витратили на свій автомобіль

А
Андрій

Машина не може коштувати 40-50 тисяч грн, розумієте? Нормальні біціглі так коштуют. Бо тоді її може купити кождий ушивець, який буде на нюй літати без правил, наражаючи вас і нас, усіх не небезпеку. У поєднанні із безвідповідальністю цих ушивців і сраною традицією пити за рульом - се ужас. Подивіться статистику аварій, котрі номера там фігуруют. Раз зароби собі на машину, би с знав шо то є, так аби с шанував машину, себе і других на дорозі.

ІК
із кафе на Корзо

якщо це правда що той написав то для пересічників 5-го дня це не має ніякого відношення. Ціль даних рейдів буде крупніша - це машини які зареєстровані на всякі фірми за кордоном, ті мишини які ввезені іностранцями і залишені тут на рік і для тих хто вообще не ходить на границю відмічатися. До SK - MI, твій случай - другий із трьох вище перерахованих, совет - готуйся. До Степана Крука - є правда у твоїх словах чоловічку, лиш одне дополненіє - рішення влади спровоковано і ще і тим що той закон який прийняли про 2010 рік і євро 5 машини на розтаможку і про який так много говорили у ЗМІ не приностить грошей у бюджет по причині того що переважна більшість тимчасово ввезених авто не підпадає ні під 2010 рік випуску ні під норми екології євро 5. Усім файного дня!

М
Мукачівець

Нарас видко порохоботів ))) жаба давить за іноземні номера бо і на таку немауть )))

А
Андрій

Туй нічо не поможе, лиш жорсткі методи. Бо навіть зробити їм розмитнення за 250 грн, то не будуть розмитнювати, бо нафіг, бо лінуюся, бо то гроші, бо мош і так їздити. Та і розмитнити отот весь хлам не мож буде ні по яких техніко-безпечних нормах....

А
Андрій

Слава Богу сятому, нарешті! Може мало хоч дороги очистяться від того сміття за 780 доларів у руках повних неадекватів, і дорожна обстановка буде вже менш аварійною.

С
Славік

Хитровикохані водії на закордонній реєстрації. Будь-ласка, не дратуйте страдальний народ України, який своїм життям захищає територіальну цілісність і державність. Ці авто в Україні ніякий не транзит, про що ви постійно хочете схитрити що 5 днів. Ці авто ви придбали як свою власність і хочете "втулити" народу Україіни що ви ненадовго, всього на 5 днів. Побажання до вас, залиште ці корита там де купували і там куріть, дорогами держави, дратуючи нормальних водіїв, бо взагалі не будете мати нічого. І ще до речі, познімайте жовто-блакитні прапорці і лєнточки зі свого хитровикоханого шроту.

R
Rotman

Всіх жаба давить за іноземні номера,хто як може так і крутиться,є якийсь вихід з цьої ситуацій в нашій державі?

М
М

Давно пора навести порядок з бударами.тепер будуть мати замість курятника...ха.ха

ДВ
До Володимир

Ходи пішком або йди на заробітки. Такі як ти шакали на купляють будари та літають. Резину нормальну не поставлять бо 1400 дол дають за авто а резини 400.

M
Mukacsivecj

Так! правельно!!! Підтримаємо виробників цуравих ланосів та гнилих богданів!!!!

В
Волдодимир

Прочитав статтю і смішно стало !! Умене Vw на польських номерах , авто старе з 2000 року ,миашину купляв для роботи ,бо постійно треба їздити по роботі ! Прочитав також коментарії скажіть мені панове ,шо мені треба було купляти стірі жигулі ,які розвалюються!!! їм давно місто на металоломі!!Така машина в Європі коштує 1400дол. Зараз всі починають жалуватися шо такі як я їздять на іноземних номерах!!Ашо мені треба може пішком ходити!! Люди купляють машину не на БД. ходити а по роботі!!!Зробіть Розтаможку яке в Європі і всі маши ни будуть на укр.регістрації!!!А так чисто по фоняти мало хоть хто може!! Чи ви хочете ,як на Кубі "первак "коштує 10000$

:
:))

Повонять місяць тай успокояться. Зроблять переможні репортажі по ТВ, тай помали здувуться,не перший раз так. А людей можуть реально розізлити. Хто такий Насіров? Тварина корумпована, яка ще не дала відповідь по своїй нерухомості в Англії. Це не влада,а упирі кончені...

Ф
фіг

ім а не дірку. Хіба від бублика.

1
123

Молодці, най щимлять тоті бударі

СК
Степан Крук

Треба зрозуміти одну істину! Влада діє в інтересах більшості, а не окремої групи людей. Більшість (народ) зацікавлена в тому, щоб "пересічники" сплачували мито в казну. Тому всякі мітинги, пікети, блокування не будуть мати ефекту. Навіть навпаки, викличуть протест основної маси населення та силові дії проти "пересічників". Але, власники авто на іноземних номера потрапили в халепу - автівки не можуть продати, кожні пять днів повинні йти на пересічку. Влада зобовязана допомогти їм вибратися із цього шляхом відшкодування затрат на купівлю авто. Через які механізми? А це вже головний біль влади, якщо вона допустила "дірку" в законодавстві!

Л
Львів

Яка Европа? Ви закони не знаете..Накупляли словацьких машин, думали шара завжди пройде. Живеш на Україні - купуй чи реєструй машину на Укр номерах.. як і в цілому світі

S-
SK - MI

Взбунтуються не только те кто делает пересечки каждые 5 дней! (я им не завидую) 5 дневки и так страдают, каждые 5 дней делать пересечки выстоять на границе, это просто ужас( + кучу топлива сжигать (а оно сейчас не дешёвое).... Хоть у меня и загнана машинка на год официально!, (оформил машину на друга с Венгерским гражданством!) - всеравно неудобства! (хочеться выехать загранку так без друга не могу))) ...... Вместо того что бы снять как и другие цивилизованые страны эти пересечки, так они усложняют.... А еще в Европу хотят ( в жо.....) пускай идут! Доиграються! с народом

*
*****

З цими авто давно вже час навести лад.

СК
Степан Крук

Рішення влади спровоковано безладами власників авто на іноземних номерах із блокуванняи кордону та пікетом біля ВР. Сиділи б собі на задниці і влада би їх не помічала. Поїхали бунтувати в Київ, ніхто до них не вийшов, лиш "пересічку" з трьох пальців у вікно показали. Блокувальники розізлили владу і добилися зворотнього ефекту.

Ф
Фатів

Дограються клоуни із саойми законами.

Л
Люба

Олег, Ви забули добавити, на крадених лексусах бо ці гроші вони украли од нас од народу .Закони приймаються в ітересах депутатів все для них і їхнього бізнеса. На яких дорогих машинах їздять судді і прокуратура вони вже переплюнули ментів і містечкових депутатів.

С
Слава

Ну наконецто этих машин меньше станет

Д
дед

А ця сволота типа насерова хоть щось може запропонувати для простого народу а не в свої ненаситні горлянки. Чому газ ,авто, продукти, одяг на порядок дорожче чим в Европі а зарплати та пенсіїї тільки в ментів суддів та прокурорів европейські. Але є одна надія що янека прогнали за 2 дні а цю ВСЮ наволоч народ пожене за 2 години якщо хтось з них встигне втекти.

Б
Бийло

Нико нич не взбунтуеться. Уже блокираторы показали Шо нинашо неваловшні.... Але то все пересічників не касаєся, а лем тих хто на загнаному бударю возиться, що му мадяр вать поляк загнав тай ту лишив. Типирь будуть штрафувати за несплату налогув чи ухилення од них, чи як там буде видно скоро.

В
Василь

Правильно нафіг треба їх гнати. Це бидло власники авто блатні коли кучкою їх треба ловити по одному й нагадати де вони живуть й нехай уматують свої будари

М
Мікій

Вся Добронь буде бастовати. Вони ше не знавуть, чим то для них кончиться

Й
Йовжій

Київські власті точно хочуть, щоб ціле Закарпаття збунтовалося.

Читайте також