Джерело: в.о. голови Мукачівської РДА Ілля Токар подав заяву на звільнення

12
8

Про це свідчить подана у державний реєстр декларація з позначкою "перед звільненням", а також розповідають кілька джерел у Мукачівській РДА.

За попередньою інформацією, Ілля Токар подав заяву на звільнення з посади в.о. голови Мукачівської РДА ще у понеділок.

Наступного дня, за інформацією джерела, перший заступник Андрій Данканич проводив нараду, на якій зазначив, що приступає до виконання тимчасових обов'язків голови РДА через заяву Токаря.

Нагадаємо, Ілля Токар став в.о. голови Мукачівської РДА ще у листопаді минулого року, на фоні звільнення Сергія Гайдая.

Додамо, днями виконувати обов'язки голови Закарпатської ОДА у команді Зеленського доручили Івану Дурану.

Коментарі

Р
Робот

читаю цього останнього д..а..уна і не можу не засміятись , вас л.о.х.ів розвели , усіх причому , а вам порох не добрий , прійде йще пару місяців ейфорії і буде не ротердам + , а ротердам 1+1 , я ничего не абещал я просто пошутил

ВТ
Відповідь троцькому

Майжень троцький мав дуже близькі стосунки із порохоботами, що їх так захищає. Негідник педро мародер, або як його нещодавно назвав нестор шуфрич - мертвий гусь, впродовж 5-ти років тільки знущався із власного народу і грабував його та за рахунок нього й на армії ідіот збагатився більш ніж у 82 рази. Нічого корисного, окрім ворожнечі між людми, у тому числі й вірянами, хамло й подонок не зробив, і він для троцкістів був хорошим. Зеленський ще й місяць не керує країною і вже для таких, як троцький - поганий, бо сволотам і подонкам старої влади бандюганів і жуликів, випала цицька з рота. Троцький нехай закликає своїх соратників готувати собі сухарики та запастися водою, бо дасть Бог найближчим часом подібним йому буде відкрите зелене світло на довгостроковий термін за гратами! Слава Україні! Смерть порохоботам і їх прибічникам!

Т
Троцкій

Да-да-да! Уступимо дорогу іншим! Дайош 95 квартал на найвищі державні пости! Якщо ти друг ЗЕ команди, усі двері для тебе широко відкриті! Глава СБУ - друг дитинства, голова зовнішньої розвідки - медаль ФСБ і має жінку-сценаристку 95 кварталу. Комун.Тарифи і дороги - не президентське діло, ми ліпше будемо шутіть далі! Зробімо ЦЕ разом! По весні будуть посадки! (Лиш весна вже закінчилась...)

Т
Троцькому

Ти голубе справді пиZдиш як Троцький. Аналізуючи твої дописи, видно що ти палкий прихильник директора Угородського гастроному пана Горвата. Ну це того що захватив на обїздній Доманинську землю й продає гравій та родчий шар грунту. Він що, також хоче йти по мажоритарці? Що путнього за свою каденцію для Ужгородців зробив? Підголосовув режиму по антинародних б"юджетах, відзначився у Термосі, а сам Філорет каже що то недобрі. Правильно коментатори пишуть - був у БПП поросенка, на смітник історії, вшиткі. Уступіть дорогу іншим.

Т
Троцкій

Да-да-да! Ера порохоботів завершилася. Почалася ера шутніків. Зниження тарифів, Ротердам плюс і таке інше все, це були лиш шуткі у виконанні Зеленського.

ДВ
До Вано

А хто ж буде голосувати за представника попередньої влади, яка була ворогом №1 для більшості українців? Завдячуючи порохоботам основна частина співвітчизників опинилися за межею бідності, а шахраї, корупціонери й олігархи усіх рівнів, збагатилися в десятки разів, як і їх основний лідер порошенко - у 82 рази. На смітник історії БПП! У парламенті України не повинно бути вільних мцісць для бандитів, жуликів і проходимців!

Ч
Читач

Нарешті ера порохоботів завершилася. На смітник історії політичну силу БПП, яка нещодавно змінила свою назву на Європейську солідарність. Із нею нам не в Європу, а в жопу. Адже в цій партії одні шахраї, корупціонери, негідники й мародери. Дасть Бог всі вони незабаром відповідатимуть перед Законом і опиняться за гратами.

В
Вано

Іде на вибори по мажоритарці...

Читайте також