DZIDZIO хвалив закарпатський бограч і знайомився з ужгородськими дівчатами (ФОТО, ВІДЕО)

56
4

Молодий, незважаючи на довгу бороду, але вже достатньо популярний співак DZIDZIO зі своєю командою вперше виступив в Ужгороді.

Музичний проект з Новояворівська, який називають новим проектом Кузьми Скрябіна має свою вірну аудиторію поціновувачів, яку зібрав завдяки дотепним, іноді скабрезним, але надзвичайно смішним відеороликам. Ними Дзідзьо супроводжує власні яскраві кліпи, доступні у інтернеті.

Знаменитий чорний кадилак співака, якому присвячено окрему пісню, був припаркований перед фасадом Закарпатського обласного музично-драматичного театру. Охочих сфотографуватися на фоні чорного кадилака з фірмовими промовистими номерами перед концертом вишикувалася ціла черга.

Сам концерт, хоч і почався з невеликим запізненням, підкупив своєю щирістю, відсутністю «фанери», близькістю співака до глядачів. Музиканти добросовісно «пахали» вживу, сам Дзідзьо гасав сценою, розмовляв із залом, знайомився з дівчатами, фіглював, охоче фотографувався з усіма, хто хотів, брав з рук глядачів фотоапарати й смартфони, знімав себе сам, знімав глядачів, запускав залом «паровозики», нарікав на Юліка, бо той «закінчив консерваторію то дуже розумний», святкував день народження Лесика… Словом, відривався на повну.

У концерті пролунали практично всі пісні з альбому. Відкрила концерт запальна «Ялта», за нею негайно «Кадилак», а потім все на купу: Сама-сама, Гопа-гопа,  Кобіта, Ая-Ая, Голі дівчата, Das ist gut fantastish, Серенада… Дзідзьо навіть примудрився «розкрутити» одну пару гаряче цілуватися на сцені, за що обоє сміливців отримали квитки на Львів-арену, де виступить гурт.

Дослухавши останню «Старі фотографії» просто неможливо було не купити альбом. Такі проекти справді варті того, щоб голосувати за них гаманцем. Також глядачі розкупили і плакати гурту, на які після концерту отримали автографи.

Коментарі

І
Ірина

Він дуже працьовитий, слава йому зненацька на голову не впала. http://youtu.be/X33IkxnO5V8?t=2m29s

БН
Був на концерті

Та не переживайте ви так:))) У наступному матеріалі назвете його Дзідзя Сердючка :)))

ОП
Олександр Попович

Упс!! А я повірив Дзідзьові і повівся на слово "відкриття". Сорі. ) Головне що не назвав Дзідзя Сердючкою. :))

БН
Був на концерті

"за що обоє сміливців отримали квитки на Львів-арену, на відкритті якої виступить гурт". А хіба Арену Львів ще не відкрили? :)))

Читайте також