Екіпажів ДАІ на дорогах Ужгорода побільшало (ФОТО)

25
1

7 жовтня відбувся спільний брифінг представників Державтоінспекції, МНС та Укравтодору з питань готовності до зміни погодних умов, стану вулично-дорожньої мережі та допомоги водіям у разі складних погодних умов.

Як повідомив заступник начальника УДАІ УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Бокоч Василь Васильович, останні 2 місяці в ДАІ проводиться відпрацювання міста Ужгород, де залучається цілодобово 15 екіпажів ДАІ. Це у нічний час, з 22 вечора і до п’ятої ранку – 10 екіпажів, а також 2 стаціонарні наряди і 1 аварійний наряд, котрий виїжджає на місце ДТП.

Що ж до того факту, що вночі побільшало нарядів міліції, пан Бокоч підтвердив цей факт. За його словами, мета такої дії - запобігти зростанню в останній рік кількості  підпалів  в місті. Саме тому керівництво УМВС вирішило ввести посилений варіант охоронної служби в нічний час.

До слова, раніше в ДАІ відбулося значне скорочення особового складу, а саме мало залишилося людей з нижчим військовим званням, які б мали займалися звичайним патрулюванням, а не офісними справами. Отож роботи в місцевих міліціонерів побільшало.  

Мукачево.net

Коментарі

П
ПДД

А нахрена скорочували "людей з нижчим військовим званням" ?

Читайте також