Екологічне лихо: За скидання каналізаційних стоків у Тересву посадовець заплатить штраф 255 гривень

19
12

Інспектори Державної екологічної інспекції у Закарпатській області ще у березні зафіксували скид неочищених стічних вод у річку Тересва.

Тоді суб’єкту господарювання було видано припис з вимогою усунути порушення. А за порушення вимог природоохоронного законодавства посадову особу виробничого управління ЖКГ у смт Дубове Тячівського району притягли до адмінвідповідальності за ст. 59 КУпАП, що передбачає штраф на суму 136 грн.

Наразі держінспектори повторно відібрали проби стічних та поверхневих вод. І знову встановили перевищення норм граничнодопустимих скидів стічних вод у поверхневу водойму річку Тересва. Тепер посадову особу вже притягнули до адміністративної відповідальності по ст.1885 КУпАП на суму 255 грн.

Інспекцією буде проведений розрахунок розміру відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок забруднення водного об’єкту наднормативними скидами забруднюючих речовин зі зворотними водами, та буде пред’явлено претензію для добровільної сплати.

Насправді на Закарпатті справжнє екологічне лихо - 185 підприємств області скидають стоки у водойми. У багатьох населених пунктах області каналізаційно-очисні споруди взагалі відсутні, а забруднені стічні води безперешкодно стікають у річки.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

А
ага

успагойся, педику. То понятно, ош стрілявись ціги от лбди поночи і напоровисся на АТОшника і він под гімн України, у вишиванці тебе три раз позбавив цноти. Но, треба на ціги заробліти на роботі, а не поночи. Щи єдно, кіть хочеш більше не потіти і не какати у бікіні от гімна, попробуй го голосно рано співати. І з часом боязнь гімна пройде. Пак і з формов воєннов зроби і т.д. Сусід психіатр не єдного так подлічив.

ДН
до нижньої марги

ти гнидо мерзотна,ко тя тероризує,псе кончений?не атошники твої фальоваті накурені?розберешся ти,ти в свому гавнови котре з рота сереш раз розберися,педріло ти вошивоє

М
мацкальови

не тичся, розберемеся, но треба ваші авгієві конюшні розгребсти. Бо похерити ви могли за 50-років, а розгрібати три покоління. Кіби сь те дале не мішали, а то тичитеся з танками, гранатами, мініруєте школи нам. Чи ни з 14-го року терорізм пішов? Совпаденіє?

НЛ
нова лінія

а як щодо каналізаційних зливів елітного масивчика ззаді нової лінії в Ужгороді? Сан-епідем-зелен-водно-прикордонно-рибно -еколого-грінпісно-іщи хз які організації не хочуть тим жебракам перевірку устроїти? Бо повивожували свої труби прямо в Уж.

B
Boris

Скоро вже пенсiю небудеме мати

І
Іван

до нижнього тупого маскаля Іди у пичу ти сибірський валянок вонячий..іди проспися у барлогу хоть мало))..дебіл єден

ДИ
До Ивана балвана

Иван ты дурачек, как распался советский союз, вы свиньи начали рубать леса, гадить реки, убивать сельское хозяйство, убили промышленность, армию практически уничтожили. Что вы свиньи создали или построили за 30 лет, хохол и жид одно целое.

І
Іван

Наші люди вто свині!! половина точно...Ко там пише ош маскалі не при чім...зараз точго не причім..Айбо вто они принесли нм Закарпаття тай иппен на Вкраїну таку свинську культуру..До войни люди знали як треба газдовати та берегти каждоє деревце у хащи..А пак руські свині прийшли та навчили як треба паленку пити та свинячити...Так што маскалі даже дуже тут причім...

1
1

А може проблема не в країні, не в політичних переконаннях, а в нашому народі? Це ж не бандерівці/ватники/росіяни/європейці (потрібне підкреслити) скидають відходи в річки, вирубують ліс, дають і беруть хабарі, голосують за нас на виборах. Це ми самі - єдина різниця між корумпованим чиновником і умовним Іваном з села те, що перший просто дорвався до корита. Кожен думає тільки про свій добробут - цивілізоване суспільство так не побудуєш. Чи може, хтось з нас, маючи корумпованого родича в органах влади (суддю, депутата, митника) або нечесного підприємця , перестане йому подавати руку чи навіть доповість, куди потрібно? Ні, ми будемо задоволені, що в нас є хороші "зв'язки" і будемо користуватися ними за нагоди.

М
Максим

Вы меня помните?

О
О

Эта страна проклята.

S
stefan

А в Мукачеві за скиди в Коропецький канал хто відповість ?

Читайте також