Екологічні агітбригади

4
0

працювали на Закарпатті

Уже 8-й рік поспіль юні природоохоронці із найвіддаленіших районів області беруть участь у конкурсі на найкращу екологічну агітбригаду. Організовують його обласне управління освіти і науки та Закарпатський еколого-натуралістичний центр учнівської молоді. За право представляти наш край на всеукраїнському рівні змагалися 15 кращих команд. 

 У своїх виступах учні розповідали про екологічні проблеми, флору і фауну своєї місцевості, наголошували на необхідності об’єднати зусилля дорослих і дітей у справі захисту природи, презентували своє бачення шляхів вирішення екопроблем.

 Глядачі також довідалися про корисні справи любителів природи, їхні успіхи та досягнення у співпраці з громадськими організаціями та органами державної влади.

 За результатами оцінювання журі, до складу якого увійшли представники ЗОЕНЦу, управління екології, викладацького складу УжНУ та ЗМІ, переможцем – як і минулого року – стала екологічна агітбригада `Рятувальник` із Свалявського району, котра і поїде до Києва вже цієї весни, повідомили ЗІА `Простір` в прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також