“Екологія–2009” запросила до столиці

21
0

Цьогоріч наш край представило Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області

У Києві вже 12 рік поспіль організовують  Міжнародну виставку-ярмарок “Екологія”, яка збирає представників влади, бізнесових структур, наукових кіл та громадськості з усіх регіонів задля представлення екологічно чистої продукції та обладнання для її виробництва. Цьогоріч наш край представило Державне управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області, котре презентувало результати своєї роботи, діяльність Ужанського національного природного парку, Карпатського біосферного заповідника та НПП `Синевир`.

 Співорганізатором та найбільш активним учасником такого заходу є Мінприроди України. Упорядником виставки `Екологія–2009`, як і в усі попередні роки, призначено Експоцентр `Наука` НАН України, який має спеціалізований павільйон, сучасне виставкове обладнання і кваліфікованих фахівців.

 Під час роботи виставки організовано роботу Громадської приймальні Міністерства охорони навколишнього природного середовища України, яка працює в режимі постійного чергування. Крім того, організатори передбачили проведення семінарів, круглих столів, лекцій з природоохоронної діяльності та природокористування. Виставка-ярмарок триватиме до 10 квітня 2009 року, повідомили в прес-службі Державного управління охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також