Екологи спіймали перечинських швачок на забрудненні повітря

13
5

Державною екологічною інспекцією у Закарпатській області проведено планову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ТОВ “Перечинська швейна фабрика” м. Перечин.

В ході здійснення державного нагляду виявлено ряд правопорушень, зокрема порушення порядку здійснення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, правил ведення обліку забраної води та правил первинного обліку відходів, що утворюються внаслідок здійснення діяльності підприємства.

За результатами перевірки  Держекоінспекцією притягнуто до адміністративної відповідальності 3 посадові особи на загальну суму штрафів 221 грн та вручено припис щодо усунення виявлених порушень природоохоронного законодавства.

Державна екологічна інспекція у Закарпатській області

Коментарі

ЕБ
Еколог бувший

Та не має інспекція спеціалістів,хто буде працювати нормально за 1300 гривень, та й план по хабарям для керівництва треба виконувати, бо пан Рішко та зами дуже полюбляють грошики, особливо з митниці. Були там нормальні люди, але повтікали, бо не хотіли платити ставленикам ПР. Гнати треба цих керівників з насиджених місць, де люстратори? Щодо штрафів. План у них там такий, хто не платить нал, той платить штраф.Особливо гарно пристроїлися екологи, що контролюють ліси та на кордоні.А ті,що ходять по підприємствам-жебраки.

К
камиш-каменяш

А їм казав менше фасуль їжте то би не було забруднення атмосфери

2
21

221 грн?! штраф года!!!

НХ
на хімзавод

не пустив їх охранник, вни вже туда ходили, шибают, просят чи мож виписати штраф, дуже вас просимо,надоїли уже всім.Начали ся по заправках шупати.

ГП
Грин Пис

Ну п-ц. Вот экологи постарались, вывели на чистую воду негодяев и забруднювачив. Бляха, взялись за швачок, а на химзаводе в Перечине всё в порядке? З труби вонь на все село, то нормально? Чи туда страшно носа сувати, бо дістанешь по носу? Коли вже в цій державі щось на людське буде змінюватись?

Читайте також