Екс-даішником, якого вчора взяли за п'яне керування, виявився Іван Шляхта

22
14

Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук закарпатський журналіст Віталій Глагола.

— Вчора в Ужгороді за керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння пописали одіозного ДАІшника Івана Андрійовича Шляхту. Його зупинили на вулиці Тлехаса, керував автомобілем Хюндай Елантра АО4010АК фіолетового кольору. Зупинили за поруння ПДР п.9.2 "б"., — пише Віталій.

Як вчора повідомляли правоохоронці, проходити тест на драгері і їхати в наркодиспансер ДАІшник відмовився. Тому на нього складено протокол згідно ст. 130 ч. 1 та постанову ч. 2 ст. 122 КУпАП.

— Цього ДАІшника знають більшість ужгородських водіїв і знають його як великого хабарника) з ним купа роликів на YouTube, — додає журналіст.

Коментарі

1
112

А Лупяк як поживає? Всі вже все забули? Буде якесь розслідування редакції?

Т
таксист

а де легенда мукачева даишник горбоносик???його уважали вси водіі і таксисти-справедливий і безкомпромісний!!!найдіть і хай навчить молодих яким має бути справжній даішник! прошу вибачення що не знаю його імені .але ми з хлопцями його з задоволенням згадуемо! не сердися.друже! ти був справжнім-ми тебе поважаемо як професіонала!

Ж
жир

пузо як у бігімота і він працює жесть.лічитися треба довго

Ф
Феріко

В голові не вкладається, як можна бути даїшником, ловити за п'янку, а потім самому їздити п'яним, я майже сильно наївний не від світу сього. Честі - НУЛА.

П
Пппп

???????????????? і таке буває! Круто

НТ
Но типирь

Йой як бальзам на душу, ту курву треба посадити в тюрьму давно

Ю
Юра

Це бухарь раз стояв такий бухий і зупиняв машини. У чоловіка права забирав і виписував йому тимчасові. Але був настільки під шафе шо виписав тимчасов на себе На Шляхту І.А.

І
ІВАН

Худощавий бідний майже не має на хліб. Завтра буде стаття - каплі від серця пив , а ви накинулися на порядного чоловіка. А зато що зупинили '' хворого '' всіх наказати...

СК
Степан Крук

Шляхетний Іванко, не те,що я обмежений штефанко!

В
Вася

Аж Іван Анрійович !!! Тоді почесний міліцішта же його так виличають. Сигинь признав свою вину, казав що ісправиться, більше пити за рульом не буде і вообще йде в монастирь

Г
гость

Не все так в этом мире печально, вот и еще один ублюдок попался. Интересно не обделался от переживаний.

С
Семен

Спасибо, почитаю. Надо на сайте создать тему "это стоит почитать". Давно назрело. Многие действительно интересные вещи проходят мимо.

СК
Степан Крук

Він не виявився, він все життя був Іваном Шляхтою! Рідкий урод, цей страшний прапорщик!

П
Порошенко

Оооо Ублю.... і ти попався))) цього пид... всі знають))))

Читайте також