Екс-депутат ДержДуми Росії розповів, як Кремль розігрує карту сепаратизму на Закарпатті

10
24

Ілля Пономарьов у коментарі виданню "Обозреватель" пояснив, що ціль Росії в найзахідднішій області України - не реальні відділення Закарпаття, зокрема на користь Угорщини, а сама нестабільність, при чому постійна.

– Цю карту Москва розігрує постійно і досить давно. Але в даному випадку мета – сам процес тиску на Україну. Я не можу сказати, що Москві для чогось потрібно, щоб Закарпаття відійшло Угорщині. Але, безумовно, їй потрібно, щоб там зберігалася постійна висока загроза сепаратизму, – цитує російського опозиціонера видання.

Зауважимо, що на тлі загострення відносин між Києвом і Будапештом в українських ЗМІ з'являється все більше інформації, про начебто тісні контакти російських політиків з угорськими. Більше того, називаються конкретні прізвища з найближчого оточення Віктора Орбана.

Коментарі

Й
Йовжі

А мадяри їм подігрують і розпалюють напругу , вони і є рупор. Москви на Закарпатті

И
Иванов

До 10:28 19.09.2017 11:37 Украина минимум наполовину из чужого состоит.

Ю
Юрко

До Степана 19.09.2017 08:13 Ми живемо як завжди жили - різні і разом. А вам чистокровним галіцакам самопатентованим українцям ще за Волинску різанину полякам відповідати і вже скоро.

Ф
Фатів

До Степан19.09.2017 08:13 Шановний ми не сепаратисти !!!! Ви лвувські прості нацисти і бандери. Ми нигда такі небудиме. Вся біда од вас нацистів. От кого ти хочеш гнати з нашої землі гнидо ? Іди вкртай крим свій с донбасом і там попробуй погавкати . Які всі умніки командовати на чужій землі . Є така пословиця з мечом прийдеш та від нього і помреш.

1
10:28

Пішто ото што ви окупували Крим,для вас ся уберне скоро проблемами.Калінінградці живуть хуже ги німці,чому ім ся ни вирнути,там де ліпше.Так само ви дали китайцям пару кримів у 50 річну оренду за купійки,тоже буде проблема.Ни ко ни кого ни пусміє гнати із закарпаття.Ото практиковали кацапи,коли увозили сім"ї із західної України у сибірь,кримських татар у Казакстан.Што пишеш дурниці,українці забрали хуть сантиметр чужої землі.Гнати треба таких ги ти,на родіну сибірську.

С
степанам

Ми Закарпатці завжди були самі собою.Але обовязково мусимо взяти приклад зі Львова. Тільки своя мова,тільки свої звичаї. А всіх зайд обовязково наженемо геть

*
*****

Це не "мукачівець",а якийсь тупоголовий баран...Шкода,що таке гниле насіння проросло на нашій землі.

Г
гимн

Никто не даст нам избавленья: Ни бог, ни царь и не герой. Добьёмся мы освобожденья Своею собственной рукой. Чтоб вор вернул нам всё, что взял он, Чтоб дух тюрьмы навек пропал, Ковать железо будем с жаром, Пока горяч ещё металл. Держава — гнёт, закон лишь маска, Налоги душат невтерпёж. Никто богатым не указка, И прав у бедных не найдёшь.

С
Степан

Ви Закарпатці завжди були сепаратистами. Візьміть приклад зі Львова. Тільки українська мова,тільки українські звичаї. А угорців,румунів та інших гоніть геть

ДВ
до Варошського

А як в порядних і набожних людей така паскудь у владі? Не вповіш? Зрана в церкви поклони бють, а пополудне за 200 гривень за убивць, злодіїв і наркоторговців йдуть голосовати. А сміття в ріку тоже барига порошенко їм наметав?

О
Остап

Знайшли кого слухати - колишнього заступника голови Московського міського піонерського штабу по ідеології )))

М
Мукачівець

ДоТьотя 18.09.2017 21:08 Ваш мараз зашкалює. Шкода шо в Закарпатті зявилися маразматіки і українці.

Т
Тьотя

Там у низу пишуть ,шо мінеральні води позабирали Українці .А скажіть будь ласка хто ,ми прості смертні ?Да буде вам відомо міліонер Ровт єврей прибрав до рук ,а то шо путін влазить в конфлікт ,відносно мовного питання з мадярами ,то його робота .У себе в Росії навівби порядок ,там тоже є другі нації а все па рускі разгаварівают.

1
18:13

Ти малинько ни при собі.4натовські границі,справжні,ни такі ги на донбасі проходний двір.Де були комуністи,там ни просто штось змінити нараз.

В
Варишський

Закарпаття....унікальний край.Пр нормальній владі маленька Швейцарія була б.Роботящі люди.Набожні.4 КОРДОНИ.Украінсьий олігархат чиновники та бандити начолі з баригою Порошенком ніколи невіддадуть нашу землю.Кормушка випаде з рота.Якщо штось барига таке АТО туйустроить що Донбас буде просто зарница.

ДМ
ДО Мукачівець

5 ТОЧКАна службі 5 КОЛОНИ.

ВІ
Віктор Іванович

До юрист .. все вірно - це один з багатьох ** подвигів наших друзів ** лиш для *** інтелігенції з двома класами та довгим коридором *** ця інформація абсолютно не потрібна , на жаль маємо те що маємо , рівень деградації зашкалює ... за 1 гривню продасть маму з батьком ітд,,, просто жах..

П
Петро

>> називаються конкретні прізвища з найближчого оточення Віктора Орбана Яке близьке оточення? Та сам Орбан постійно на консультації до Москви літає та тримає дружні контакти з Путіним. До Мукачівець. Якщо ми для вас така проблема то ви москалі та мадяри пи*дуйте найух від нас, та пошвидше - подалі від проблем.

Ю
юрист

По данным архивов ФСБ Согласно данным Центрального архива Федеральной службы безопасности Российской Федерации (ФСБ РФ) переданным 28 декабря 2012 года Украинскому институту национальной памяти (УИНП) начальником Управления регистрации и архивных фондов ФСБ РФ Василием Христофоровым и опубликованным заместителем директора по научным вопросам УИНП Дмитрием Веденеевым, массовые расстрелы мирного населения, уничтожение населённых пунктов Черниговщины, другие военные преступления и бесчинства на территории области с октября 1942 года по сентябрь 1943 года производили военнослужащие венгерской 105-й лёгкой дивизии из состава Восточной оккупационной группы войск по указаниям командующего группой генерал-лейтенанта Алдя-Папа Золтана Йогана, 1895 года рождения, уроженца Будапешта. Карательная акция в Крюковке была произведена по приказу начальника штаба 399-й главной полевой комендатуры Баера Бруно Франца, 1888 года рождения, родом из немецкого города Касселя[2].(Википедия)

М
Мукачівець

До 666 18.09.2017 14:44 Ти усвойому розумі ? Та не ви хохли надоїли уже із своїми мовами ?! Ко розшатує ? Ко робить вічно біду ? Українці успокойтеся !!!! Бо дійсно дограєтесь . У вас лем ся проблема ? Ліпше думайте як зарплату людям нормальну платити і пенсію. Роботу дайте людям , дороги зробіть нормальні . Перестаньте уже наш край нищити . Всі мініральні істочники позаберали , озера позаберали , ліса поурізали і ріжуть дале . Річки висихають . СЕ ДЛЯ ВАС НЕ ПРОБЛЕМА ? МАДЯРИ ВИНОВАТІ І МАЦКАЛІ ? ТА ВИ САМА ВЕЛИКА ПРОБЛЕМА .

С
СВАЛЯВА

ТА МО ВЖЕ ЧИКАЙЕМЕ ТРИ РОКИ З НАДЕЖДОВ ОШ НАКОНЕЦТО НАС ЗАКАРПАТЦІВ КОСЬ ОКУПІРУЙЕ ЧИ ТО МАДЯРИ ЧИ СЛОВАКИ ЧИ РУМУНІЯ ЧИ ПОЛЬША МО БО СЯ РАДОВАЛИ ЯК ЗЕМЛЯ ДОЖДЬОВИ . А ШО ЇЗДИВ БОМ БЕЗ ПРОБЛЕМ НА МЕРСЕДЕСОВИ ЗА 2 ТИСЯЧКИ ДОЛАРІВ І У ПУТЯ НЕДУВ А ВО ВОЗІТЬСЯ НА ПЕРВАКАХ ШО КОМУНІСТИ ЩИ РОБИЛИ ТА ЦУЛЮЙТЕ ПЕТЮ У ПОПУ . А ЗАРПЛАТИ ПЕНСІЇ НОЛЬ І НИКОМУ ВО НЕНУЖНІ НЕ ВСІМ ТИМ КОГО Я НАПИСАВ І УКРАЇНІ ВО НЕНУЖНІ .

6
666

Мадяри, не гнівіть Бога та не шукайте проблем на гузицю. Від добра добра не шукають. Це ще треба розібратися чиї права більше порушуються на мову в Україні, ваші чи українців...

Н
не

Больше украинцы вместе с сайтом Мукачево нет расшатывают сеператизм в Закарпатье , что не день то на сайте проблема с мадярами ! а то что Украина способна только дать пенсионеру 1350гр про это сайт не публикует каждый день это типа мелкая проблема

ВТ
всё так и было

именно так!:)) мадяры отбиваются по-всякому и руки заламывают, типа, "не нужно нам ваше Закарпатье!", нэм, нэм! а Путин им такой: "Кому сказал - бери!"

Читайте також