Екс-керівник Чопської митниці Харченко не має претензій до Правого сектору (ВІДЕО)

18
8

Як повідомив прес-секретар обласного управління МВС у Закарпатській області Олег Подебрій, після спілкування з активістами та зізнань у корупційних схемах Правий сектор відпустив посадовця.

Харченко ніяких заяв до Ужгородського міськвідділку не писав.

Слід зауважити, що керівника Чопської митниці ніхто не бив, що видно за світлинами у мережі, а заяву на звільнення він писав власноруч.

Дивіться сьогодні о 21.30 в ефірі телеканалу М-студіо зізнання посадовця у корупційних схемах та поборах на митниці.

Коментарі

ДЕ
До Евген

Ось вам ссилка- просвітіться,щоб знали що означає анархія.http://ru.wikipedia.org/wiki/Анархия

Е
Евген

Задолбали... ну почему все путают Анархию и беспредел??? -_-

Д
дана

В країні настала ера беззаконня!Виходить, що тепер кожен, в кого є якісь претензії до тих чи інших посадовців може прийти і силою вибити усе , що хочеться...Схаменіться люди!!! Подумайте про інших, які братимуть це усе за приклад, і так же нехтуватимуть Законами України як і ви.Це ж повна анархія!Повернення до кам,яного віку.Яка нафіг Європа???Будуть відповідні правоохоронні органи і комісії, що по кожному епізоду нададуть правомірну всьому оцінку.Ви не маєте жодного юридичного права це робити!За це ж строк світить.Привіт 90-ті...А хтось ще про Європу мріє???

Н
нік

який в пізду правий сектор в закарпатті щадей хуй підерс

Ю
Юрист

Наївні люди. Він завтра скаже, що йому погрожували і він признався під тиском. Такі зізнання суд не прийме, а доказів катма. Зараз у багатьох ейфорія, але вони забули що діють закони України і зараз вони самі порушують Закон. Доки люди не усвідомлять того що подвійні стандарти це тупик, доти їх будуть використовувати, "кидати" і "розводити". Бо якщо ти сам порушуєш закон, то чекай що щодо тебе інші будуть робити теж саме. Якщо хочеш що би інші закон не порушували - не порушуй сам, це основне правило розвиненого європейського суспільства. А поки діється те що зараз діється ви так і будете жити у феодалізмі.

П
Павел

Так не понятно, допросили и отпустили? А наворованое, что ему останется? Когда доберётесь до восточной не скотча ни столбов не хватит. Нужна организация занимающаяся возвратом наворованого стране!

В
Валера

Бл...,кто дал право им совершить самосуд??? кто они такие??? это у нас щас такая будет власть??? может они такие же бандиты???

ЧТ
Что творят ?

Почему Щадей, Шафарь, Свитлык и прочие сволочи не задержаны милицией ??? Где УМВД, где прокуратура ??? Что вытворяют эти подонки ??? ОСТАНОВИТЕ ИХ !!! ЭТО БАНДИТЫ - АНАРХИСТЫ !!! Они опасны для общества

Читайте також