Екс-керівники Берегівської райради оприлюднили свої доходи після звільнення

15
16

Після звільнення оприлюднили свої декларації голова Берегівської райради Юрій Кноблох та його заступник Адальберт Браун. Обидва подали свої заяви на звільнення 1 квітня 2014 року. Перший офіційно займається підприємницькою діяльністю (наприклад, має свинокомплекс "Фенікс" у с. Бадалово тощо), другий - вийшов на пенсію.

Зокрема, сума сукупного доходу колишнього голови Берегівської райради Юрія Кноблоха за 2013 рік склала 212 тис. 132 грн., а у членів його сім'ї - 1 млн. 388 тис. 300 грн., більшість - це дохід від відчужння рухомого та нерухомого майна.

Мав декларант земельну ділянку площею 29.699 кв. метрів, житловий будинок площею 300 кв. м. та інше нерухоме майно площею 8886,6 кв. м. У родини - земельні ділянки площею 39.301 кв.м., житловий будинок - 127 кв. м. та інше нерухоме майно загальною площею 82.576 кв. м.

Серед транспортних засобів декларанта: "Шевроле Нива" (2005); BMV X5 (2002) та три "Мереседес-Бенц" - G55, S550, 817. У членів сім'ї - AUDI-A3 (1998), три мікроавтобуси "Ford Transit", Toyota Land Cruiser (2012), Skoda Oktavia Tour (2007), ВАЗ 21213, ГАЗ 330210.

У банку у Юрія Кноблоха на рахунках було 1859 грн., в членів родини - 220 тис. 441 грн., а розмір внесків до статутного капіталу підприємств - 1 млн. 172 тис. 814 грн.

Значно скромніші доходи були у колишнього заступника голови Берегівської райради Адальберта Брауна. Заробив він за рік всього 183 тис. 932 грн., в тому числі заробітна платня склала 146 тис. 844 грн. Родина заробила 80 тис. 283 грн. Земельна ділянка - 3300 кв. м., житловий будинок - 126 кв. м., гараж - 22 кв. м.   

У Адальберта Брауна було 5 автомобілів - два AUDI80, два OPEL Omega та ВАЗ 2106. У членів родини - Volkswagen Jetta (2006), скутер та мотоцикл Viper. У банках у декларанта було 24 тис. 352 рн.

Мукачево.net

Коментарі

L
lex

Ну ну

О
односелець

То про кого Ви говорите? Хто то у нас працював непокладаючи рук? Пан Браун і слово працювати це дві не сумісні речі. Розмовляти, робити видимість роботи, ніби шось вирішувати,і це дійсно тільки ніби (нажаль), але це все лише на словах. А на ділі - 000!

X
x

Хто його знає, той знав, що він працював не покладаючи рук, як ви кажете

ДХ
до х

За такі гроші як він отримував від держави працювати потрібно було не покладаючи рук, а не грати в карманний більярд. А зараз дійсно до серця може взяти, адже грошей таких йому вже більше не бачити ніколи.

Х
х

Як би таким як ти в це не віриться, але так, роботу він брав близько до серця, район для нього це все. До речі поцікавтесь думки народу Берегівщини про Брауна, вони дадуть йому оцінку

ДД
до до !

Переніс 3 інфаркти... Бідний, напевно від перевтоми на роботі

Й
йобообк

12 тис. грн. для заступника райради, який має близько мільйона гривнів в місяць - то капля в морі. але людина старалася!

Д!
До !

Переніс 3 інфаркти і операцію на серце, завжди переживав за долю района

Д!
До !

Ти подумай шо пишеш !! Стільки, скільки зробив Браун для района, зробили одиниці. Сприяння у будівництві дитячих садків, ремонт шкіл, лікарень, спортивних майданчиків і так далі. Люди майте совість

!
!

Браун-заступник, який нічим не займався і ні за що не відповідав. Ніхто не може навіть пригадати його заслуги або досягнення на Берегівщині. Однак порахуте, яка сума(за багаторічну "працю") осіла в кишені цього лоботряся

?
?

Адальберт Браун 146 тис. 844 грн /12=12237 Хочу бути заступником...

0
007

Нехай ковдошська армія охороняє цих ворів , щоб вони і дальше грабили цей народ і бічували .А ви ковдоші армійські мусите за копійки віддавати своє життя за цих гурканів .

М
Молодець!

Те, що Кноблох зробив за декілька місяців, то попередні очільники районної ради не зробили за роки перебування на посадах. І нехай людей не турбує його декларація, бо все те він точно не в рай.раді заробив. В ремонти і закупку меблів вкладав свої кошти. І тому не потрібно дискутувати з приводу того, мав він право забирати чи ні.

Г
Гейза

Із кабінету він забрав свої речі,які перед тим завіз бо не хотів сидіти у совдеповському. Зробив ремонти в кабінетах малому і великому залах, навів порядок у парку перед РДА, вздовж Верке до МРЦ. Чомусь до нього цим ніхто не займався!

ДZ
до Zzzzz

Мовчить,бо не має совісті.Грошики "заробив" через контрабанду сигарет.Коли звільняв кабінет очільника райради,то "вигріб" все,що тільки зміг. Це свідчить про його мораль.

Z
Zzzzz

А скільки Кноблох ще не написав!!!! А про порш каєн чого мовчить?

Читайте також