Екс-мер Ужгорода провалив тест Чесно, а Чучка склав на відмінно

4
9

Екс-мер Ужгорода, кандидат у народні депутати по 68-му виборчому окрузі, самовисуванець Сергій Ратушняк не відповідає жодному із 4 критеріїв громадського Руху ЧЕСНО. Про це повідомляє сайт ЧЕСНО.

Так, Ратушняк, за версією ЧЕСНО, причетний до порушень прав і свобод людини, оскільки у 2009 році мав сутичку із дівчиною-агітатором «Фронту Змін».  Також Ратушняк у 2010 році намагався вигнати журналіста із сесійного залу Ужгородської міськради. Також екс-мер вживав мову ворожнечі до інших національностей.

Порушив Сергій Ракушняк і критерій незмінності політичної позиції, оскільки будучи депутатом Верховної Ради 2002-2006 років встиг змінити 6 разів фракції – був і у опозиційних, і у провладних.

Не відповідає екс-мер Ужгорода і критерію непричетності до корупційних дій, оскільки за його керівництва в обласному центрі виникали скандали із дерибаном землі, розпродажем міського майна та проведенням непрозорих аукціонів.

Порушив Сергій Ратушняк і критерій прозорості доходів. Задекларовані Ратушняком суми не відповідають його способу життя, – дослідили у ЧЕСНО.

Водночас інший самовисуванець від Ужгорода та району Павло Чучка не порушив жодного із 4 критеріїв Руху ЧЕСНО.

Коментарі

А
Антон

ОООО дааааа Павло Чучка - молодець. Бачив його відео http://www.youtube.com/watch?v=pbvU95zigak виступ супер. Шкода що не у прямому ефірі. Тута рейтинг як говориться "на лицо"

О
об'єктивний

Ясно Чучка звичайно, що чесний, бо йде від Балоги. Останнім часом, чомусь рух Чесно дійсно "не помічає" у автобіографії наших "опозиційних" кандидатів минулі злодіяння. Чому у ЧЕСНО не зазначено земельні афери Чучки або незаконні банківські перекази Пацканом? Тепер всі забули, бо співпрацюють з Балогами.

У
Ужгородець

А чого не згадали, "незаангажоване" ви наше бюро,що тест ЧЕСНО пройшли й: Сербайло, Буланов, Брензович,Казьмірова,Шкутяк і Смоланка. Зрозуміло, що від "шефа" установка йде тільки на Чучку, але й совість треба мати.

ДП
до Пішта

Піштіку дуже правильно пишете!!! Логічно!

П
Пішта

Но шо бисьте туй не казали Чучка на фоні СРатушняка гі ангел з неба.

ДН
до Наташі

А у Вас, особисто, є в наявності документи, перераховані Вами, які підтверджують розкрадання конкретних соціальних закладів? Чи це просто слова? Слова, мають бути підтверджені документами.Тоді не буде виникати запитань до Вас.

Н
Наташа

за розграбунок землі на селі забула згадати. Люди роками стоять у черзі, а Чучка землю багатіям "роздавав" за великі гроші.

Н
Наташа

Чучка взагалі нічого не робить. Вкрав пошту і садочок, відкривши Децу, зробив одну зупинку на селі, започатковував декілька незрозумілих акцій, жодну з яких не довів до завершення. Ось і всі діяння.

В
влад

Чучка - чесний ? ой ой просто не було нагоди та можливостей украсти

Читайте також