Екс-мукачівка Яна Лукашук претендує на титул “Королева України” (ФОТО)

10
1

29 січня в студії Першого Національного відбувся запис програми “Кастинг” – першої з 8 програм телепроекту “Королева України”. Компетентне журі вибрало 48 представниць різних регіонів України, які візьмуть участь в наступних трьох тематичних програмах телепроекту.

До складу журі увійшли президент і генеральний продюсер телепроекту “Королева України” Наталя Ковальова, продюсер телевізійної соціальної мережі SAY.TV Олексій Семенов, доктор юридичних наук і професор Віталій Журавський, голова ради директорів групи компаній “Ефект” Сергій Глушко, дизайнер і телеведучий Андре Тан, директор арт-компанії “А6″, хореограф-постановник телепоректу “Королева Україна” Андрій Єрьомін, стилісти міжнародного класу Юрій Ющенко, Олександр Артюхов, Анна Чернявська та Ірина Копилова.

48 учасниць були розділені на групи за регіонами, кожна група візьме участь у зйомках однієї з трьох тематичних програм. Так, Західний та Центральний регіони візьмуть участь в програмі Made in Ukraine, в якій представлять hand made роботи на українську тематику, учасниці з Південного регіону в програмі Welcome to Ukraine розкажуть і покажуть, як вони будуть зустрічати гостей чемпіонату з футболу EURO 2012, а представниці Східного та Північного регіонів у програмі «Здорове життя» продемонструють свої кулінарні здібності і знання національної кухні свого регіону.

Із Закарпаття до складу учасниць потрапила модель «One Models Agency» Яна Лукашук, яка вже 17 лютого з’явиться на тематичній програмі в ефірі Першого Національного. Яна родом з м. Мукачева, але останні роки навчається та проживає в м. Ужгород. Минулого року приймала участь в регіональному конкурсі «Княгиня Закарпаття», де здобула титул І віце-княгиня та представляла край на конкурсі «Княгиня України». Нещодавно пройшла кастинг та приймає участь в конкурсі «Міс Ужгород 2012», який відбудеться 9 березня. Також вона є провідною моделлю агенції, закінчила модельну школу та активно займається модельним бізнесом. Вік – 19 років, зріст – 176 см, об’єми – 86-58-86.

Безпосередньо Яною займається керівництво закарпатської філії «One Models Agency», зокрема Катерина Третиниченко, яка готує її до національного конкурсу. Дівчині готується відео презентація та hand made робота на українську тематику.

Коментарі

.
....

вона не приймає участь а бере участь.приймають гостей!пишіть без помилок!

Читайте також