Екс-прокурор Мукачева Біловар змінив посаду на т.в.о. прокурора Ужгорода

74
5

4 вересня, на засіданні ужгородського міськвиконкому був присутній колишній перший заступник прокурора області та екс-прокурор Мукачева Руслан Біловар.

Прокуратура  області підтвердила, що Руслан Біловар  дійсно призначений т.в.о., щоправда лише  на час відпустки прокурора міста Івана Штефанюка.

 Руслан Біловар ще у липні цього року написав заяву "на переведення на посаду з меншим обсягом роботи". На прес-конференції 25 липня прокурор області Володимир Корбань сказав, що  жодних питань щодо роботи прокурора міста Мукачева у прокуратури немає, він сам подав рапорт, сам прийняв рішення перейти на посаду з меншим обсягом роботи. 

А наприкінці минулого року, 1 грудня, у день професійного свята українських прокурорів Біловару в Мукачеві спалили новенький джип Mersedes Benz ML-350. Паліїв так і не знайшли.

Коментарі

ПП
Пістрялівський Петро Іванович

,биловар уже месяц как ездит на новеньком джипе мерседес а вы переживаете где он деньги будет зарабатывать

Д8
до 888

Тепер довго на посадах не тримають, а Біловару Р. просто дали допрацювати пару місяців до пенсії, вислуги бракує, тож нам нема чого переживати, пенсія у нього за 20 років вислуги буде ого-го! Ще грошей знайшли, щоб протриматися. Тому і не виперли за власним бажанням, а може і було за що...Нехай би попробував побути без роботи, ну хоч трохи, щоб відчути як то "добре" існувати на 1000 гривень у місяць.Так потрохи усі з небес на землю попадуть.

8
888

Таких як Біловар Р.Й. треба пошукати-розумний.розсудливий.знаючий свою справу на всі 100 відсотків!!! До !!!!!. Тебе напевно треба було посадити. щоб не базікав дурню.

!
!!!!!

В адвокатурі мамаша й ого і та скоро роботи не буде мати, адвокатів багато , а грошей на мерса не заробит

?
?????

Оба-на! Оце винирнув, а казали що поперли із органів прокуратури за власним бажанням! Як виявляється поміркував, де ще таку шару коло державного корита знайде і чим взагалі, окрім адвокатських послуг, зможе знайти примінення своєму "досвіду роботи"???

Читайте також