Екс-регіонал Пеклушенко скоїв самогубство - Аваков

10
2

Ще вчора стало відомо, що у Запорізькій області знайшли мертвим колишнього главу Запорізької ОДА Олександра Пеклушенка.

А сьогодні, глава МВС Арсен Аваков офіційно підтвердив, що колишній регіонал Пеклушенко скоїв самогубство з власної зброї.

"Пеклушенко скоїв самогубство, застрелившись із власної зброї, перебуваючи в себе вдома. Основним мотивом було наближення судового засідання щодо пред'явленого йому звинувачення стосовно неадекватних дій під час революції гідності. Ішлося про організацію "тітушок" і так далі", - заявив Аваков.

Аваков також додав, що як людина - жалкує з приводу цієї трагедії, але "це є її особистий вибір, відмова від випробувань", пише Українська правда.

"Я сам перебував під тиском, я був у тюрмі і міжнародному розшуку і я особисто знаю, що таке - перебувати під тиском. Але якщо ти правий, у тебе немає жодних проблем, ти відчуваєш у собі сили пройти випробування. Мені шкода, що уі люди випробування не пройшли", - сказав глава МВД.

Коментарі

М
Монтян

www.youtube.com/watch?v=nPxSAZE812M&t=378 Украины больше НЕТ!

Я
я

іще один небіж. Се вже третій шо публічно открито, а кільо ми не знаєме. Та й зачастішали сомнівні самогубства 28 лютого -чечетов, 9 березня- мельник, 12 - Пеклушенко, шо дале?

Читайте також