Екскерівник Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров внесла заставу в 1,8 млн грн

4
19

Інформацію про внесення застави фігуранткою «схеми» із закупівлі неякісних засобів захисту Mukachevo.net підтвердили у прокуратурі Закарпатської області.

Раніше Mukachevo.net розповідало, про затримання посадовців Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА, яких підозрюють у махінаціях із закупівлею засобів індивідуального захисту для працівників медичних установ.

Фігурантам «схеми» із закупівлі неякісних засобів захисту суд обрав запобіжні заходи із можливістю вийти під заставу.

У прокуратурі Закарпатської області Mukachevo.net підтвердили, що ексочільниця Департаменту охорони здоров’я Закарпатської ОДА Єлизавета Біров внесла передбачену судом заставу в 1,8 млн грн.

Як стало відомо Mukachevo.net із власних джерел,заставу в майже 2 млн. грн за Єлизавету Біров вніс бенефіціар Партії угорців України "КМКС".


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

І
Історик

Що це за формулювання - беніфіціар КМКС??? Людина яка внесла заставу має ім'я і прізвище, якщо ви його знаєте то напишіть!!!

К
Карантин

Чого лиш Лізу штормлять, дружків головних лікарів які одягали відмивали ту туфту на медиків тоже прижати мусай. Наприклад цімбора Олега Євгенійовича Голуба гол. лікаря УРКЛ УРРЗО. Який на камеру говорив що засоби індивідуального захисту і рукавички масово розкрадають санітарки. А по факту то барахло даже для города не підходить

С
Справедливий

Запитання до всіх , без винятку !!! Хто з вас знає чи колись бачив ЧЕСНУ ЛЮДИНУ ? Не спишіть , подумайте ..... якщо є чим ! Отож бо і воно , громадяни жулики . В цій системі немає жодного порядного... і Я , також.

I
ivan

за чесного чоловіка хто коли таку заставу вносить? то лише злодій злодія покриває аби го не удав..Шо тут ка не ясно..при зарплаті у 8-10 тисяч они міліонами мечуться..не мшж нияк свиней одогнати од корита

Ю
Юдіта

А в Китаї за таке передбачена публічна страта....

І
Іван

Ну вина поки що не доказана,а скільки з допомогою Єлизавети Іванівна було запрошено угорських лікарів які врятували тисячі дитячих життів

А
Аватар

А где её декларация о доходах аааа не да деньги взяли а откуда они не интересно

Е
Еган

Класна схема,нагріли 30 лимонів, відкупилися за 1800 000 кожний.Множимо на 3. І так,5 400 000.Де останні? Лишається у них.То чого би їм і не красти?

Л
Лоці

Біров Ліза велика подруга нардепа пітьовки Василя , і не дивно. Вона бореться з порядністю в медицині, а пітьовка очолює коньробанду по лісу і сигаретах.) Ну просто не розлий вода друзі.)

Я
я

А якби закупила дорогі захистні костюми, то була би розмова чому не дешевше

ПР
пан Ростислав

обкрадала онкохворих дітей в дитячій лікарні.

Ч
Читач

А тепер будь-ласка скажіть, звідки у лікаря майже два мільйона гривень? Хіба ж вона чесно заробила таку захмарену сумі? Її мало судити! Четвертувати б її за злочин, який вона скоїла! Все нажите нею майно треба конфіскувати! Нехай після звільнення з місць позбавлення волі, якщо її вина буде доведена, продовжує жити так, як і більшість пересічних громадян України, а не в розкошах, як вона до цього вона проживала!

Я
я

доти Лізонька (кізонька ) скакала, доки ріжки не зламала

8
811

Но солодка бабчина, найшла у заначці 65 тисяч доларів

Ч
Читач

Яка там застава , де вона взяла такі гроші ? Не держава а будар!

1
19

Заробила ті гроші, бо її зточив.....

9
911

Учитель ребята,это как покупка индульгенции на откуп грехов, что практиковалось несколько веков назад. Воруй,собирай бабки,откупайся ,профит в карман

9
911

Кто бы сомневался =)

Г
Генріх

Коронавірус рулить

Читайте також