Експерт про союз влади з екс-регіоналами на Закарпатті: Москаль по-іншому не вміє

8
2

Керівник Закарпатського інституту політичних досліджень Віктор Пащенко пояснив підґрунтя для негласного союзу в області нинішньої та попередньої партій влади.

– Очевидно, що останні півтори-два місяці від призначення Москаля у нього одне завдання - обмежити політичний вплив або взагалі виштовхати з політичного простору Закарпаття Балогу і «Єдиний Центр». Це видно з усього, всі розмови про наведення порядку з контрабандою та в соціально-економічній сфері є розмовами ні про що, і це чітко видно за ці місяці діяльності, – пояснив політолог у коментарі Mukachevo.net.

– Сьогодні у політичних колах Києва і всієї України всі знають, що «Єдиний Центр» є домінуючою політичною силою на Закарпатті з великою популярністю, організацією, наявністю ресурсів тощо. Єдиним її конкурентом була «Партія Регіонів», однак її більше нема. Щодо так званого демократичного табору («Удар», Пацкан, Лунченко), то їх політичні сили не співрозмірні з «Єдиним Центром» і колишньою «Партією Регіонів». У масштабах області це карлики, тому на Закарпаття і був залучений Москаль, – додав Пащенко. – Відповідно, зараз влада йде на об’єднання з усіма силами, які можна протиставити «Єдиному Центру». Розмови, що ми не залучаємо колишніх регіоналів та «есдеків» виявились тільки розмовами. Зрозуміло, що це штучне об’єднання. Йти на відвертий союз з опозиційним блоком не виглядає привабливим, бо він не користується популярністю на Закарпатті, тому і міняється назва на партію «Відродження», щоб обманути виборця. Це суто виборчі технології, щоб обійти конкурента, що виглядають дуже дрібно і по-дитячому та які не достойні Революції Гідності.

– Факт є фактом – діючий губернатор прагне використати будь кого, незалежно від його минулого та  політичних позицій, щоб применшити вплив «Єдиного Центру». Це зміст сучасної передвиборчої боротьби і саме цим пояснюється така її грязнуватість. Однак, я іншого від призначення Геннадія Москаля не чекав, бо в нього такий досвід і він по-іншому не вміє. Це колишній міліціонер, який не розуміється в економічних та господарських питаннях. Це, швидше, такий собі «ланцюговий пес господарів» – на кого йому сказали фас, того і ганяє, – підсумував Віктор Пащенко, нагадавши, як під час попереднього керівництва областю Геннадій Москаль вів на вибори у Закарпатті провладну партію Леоніда Кучми За Єдину Україну.

Варто зауважити, що останній тиждень у політикумі Закарпаття активно обговорюють союз між місцевою Солідарністю Петра Порошенка та колишніми регіоналами, які зараз зосередилися у політичному проекті «Відродження», зокрема мова йде про нардепа Михайла Ланя та його оточення.

Mukachevo.net

Коментарі

Я
ЯРОСЛАВ

Пащенко прав на всі 100.ЗАКАРПАТЦІ !!!НЕ ПРОГАВТЕ СВІЙ ШАНС допомогайте ВІКТОРУ БАЛОЗІ не слухайте тих пісюків дописувачів,вони все своє нікчемне життя лизали гузиці любі владіююСЛАВА УКРАЇНІ1111

ДВ
до всіх

Пащенко не Пащенко,яка різниця,саме головним питанням сьогоднішнього дня кожного мешканця нашого краю дійсно витіснити з Закарпаття отих лунатиків пацканчиків всіх порошенківських прихвостнів попереду моцкаля,всі добре розуміють що Балога свій місцевий і він усіма зусиллями намагається вберегди наше Закарпаття від цієї загарбницької влади, вони всією родиною хоч щось роблять для нас,тому ми в цілому непогано тут живемо,а тепер подивіться прийшла команда порошенковських регіоналів,контробанда почала працювати ще моцніше,бабло йде на київ,ліс нещадно вирубують,всі наші багатства розграблять і залишать нас тут голими босими але в часах.Ні голосуємо за Балогу і Єдиний центр,вони свої місні їх потім і спросити можна буде,а ця вся піздота в київ звалить.

Читайте також