Експерт розповів, які політичні сили матимуть більшість у Закарпатській облраді

9
3

Мова йде про «Єдиний Центр» та «Солідарність», каже політолог Віктор Пащенко.

- Щодо проходу в обласну раду, то тут зберігаються два фаворити – «Солідарність» і «Єдиний Центр». Великі шанси мають угорці. Думаю, що «Відродження» теж пройде. Але більшість все-таки формуватиметься навколо «Солідарності» і «Єдиного Центру», інші сили матимуть максимум по 3-4 депутатів. Важко сказати, хто з перших двох набере більше, однак, виходячи з соціології ЄЦ має перевагу електоральну, а «Солідарність» має перевагу адміністративну і київський бренд. Велике значення матимуть і прізвища на місцях, - прокоментував Віктор Пащенко.

Дивіться також: Голова Закарпатської ОВК: всі бюлетені, видрукувані для області, є недійсними.

Мukachevo.net

Коментарі

4
444

олег тебе в ліс

O
Oleg

а "самопомiч"? люди бiльше вiрять Садовому чим Порошенку, "Свобода",яка йде з "Правим сектором" наберуть непоганий процент,це доказуе то,що коли ПС ховався в лiсах,то iм допомагали люди ,бо знали,що то нашi хлопцi з народу,якi прийшли з фронту,а проти них стала та машина з бандитiв пiд охороною ментiв. Людям набридло жити з бандитами ,коли буде порядок у нас? Хто спроможний стати проти Куштанiвськоi мафii? ПС не побоявся---результат вiдомий!!!!!

1
123

Цікаво побачити роботу Солідарності в області за час їх правління а особливо за півтора року в державі. Всі їх при владі і: 1. Всі збідніли мінімув в 3 рази при такій інфляції, взамін отримали комуналку в стільки ж дорожу. За газ мовчу... 2. Влада минулого року обіцяла зробити 2015 рік роком розвитку інфраструктури в часности доріг. Бачимо все виконано на 0%. Ремонтують власними силами, власними коштами; 3. Війни нема. Точніше на слідуючий день з приходом Президента мала б закінчитися, але... як бачимо і можемо зробити висновки що мабуть війна цій владі і вигідна. Фінансування із-за кордону поступає своєчасно, є що дерибанити, народ армію прокормить та одягне... Можно говорити багато. та для чого??? Все і так безтолку. Наша влада нас всії ИМЕЕТ В ВИДУ!!!

Читайте також