Експерти думають, що "Динамо" Київ не програє у загребського "Динамо"

12
0

Вітчизняні експерти спрогнозували результат останнього матчу київського "Динамо" в Лізі чемпіонів - проти загребського "Динамо".

Анатолій Крощенко, заслужений тренер України - 1:3.
"Більше схиляюся до перемоги київських динамівців, оскільки на сьогоднішній день вони виглядають набагато краще за своїх колег із Загреба завдяки кращій функціональній підготовці та організації гри.

І найголовніше - підопічні Блохіна демонструють набагато більшу самовіддачу, ніж раніше. Тому, думаю, вони здобудуть впевнену перемогу з різницею в два м'ячі. Мій прогноз - 3:1 на користь киян".

Анатолій Безсмертний, екс-захисник київського "Динамо" - 0:2.
"Впевнений, що в майбутній зустрічі візьме верх українське "Динамо". Кияни потихеньку виходять із кризи, їхній склад стабілізується, в останніх матчах їм вдається забивати чимало голів.

І навіть незважаючи на те, що з точки зору турнірної боротьби цей поєдинок вже нічого не вирішує, думаю, в Хорватії Олег Блохін виставить свій найсильніший склад, який не повинен відбувати номер. Адже всі знають, що взимку киян чекає кадрова чистка. Мій прогноз на майбутній матч - перемога Києва, 2:0".

Младлен Бартуловіч, півзахисник криворізького "Кривбасу" - 1:1.
"На перший погляд, київське "Динамо" сильніше загребського, що воно і довело в першій зустрічі на своєму полі.

Але тепер вже хорвати зіграють на очах рідних вболівальників, і в нинішній ситуації їм нікуди відступати - в Загребі всі чекають, коли їхня команда все-таки набере очки і заб'є голи в цій Лізі чемпіонів.

Тим більше нещодавно у них змінився тренер, і цей факт разом з прагненням перемогти і гарним настроєм може принести результат. У цьому матчі я ставлю на нічию 1:1".

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також