Експерти встановлять нові межі прибережних захисних смуг мукачівської Латориці (ДОКУМЕНТ)

13
4

За відповідне рішення проголосували депутати Мукачівської міської ради.

Депутати міськради затвердили проект землеустрою щодо встановлення меж прибережних захисних смуг річки Латориця в межах Мукачева. 

Проект також передбачає охорону поверхневих водних об'єктів від забруднення і засмічення та збереження їх водності. 

Мукачево.net

Коментарі

НК
народний контроль

А як можуть узаконити? Якщо документація відповідає усім вимогам законодавства-нема питань( в чому великий сумнів!), так як відомо як видавалися дозволи або ж взагалі їх не надавали, а бізнесмени-шахраї все вирішували за великі гроші, ділячись із чиновниками та усякими клерками, що готові були обслуговувати їх за чаєві, радо їх зустрічали і чекали коли їм кинуть, як тим голодним псам брудні гроші; свідомо вчиняли корупційні дії, зловживали своїм службовим положенням. Інше питання як будуть реагувати нові правоохоронні органи на ці грубі порушення. Вся нечитсь має вилізти на верх, як гній із чиряка...

ПБ
Правий берег

Но та Ви люди наівні. Тать се рішення лем для того й робилося, оби узаконити ті захвати Боднаря і Гавані. Слава Украіні!

Ч
ЧИСТИЛЬЩИК

ПЕРШИМ ЖЕ ДІЛОМ УЗАКОНЯТЬ НЕЛЕГАЛЬНІ ПОСТРОЙКИ *ГАВАНІ* І ФЕРДИНАНДА.

Е
еколог

Перше з кого треба почати ретельну комплексну перевірку-це з власників готелю-ресторану "Фердінанд" на набережній Латориці, котрі декілька років тому нахабно вкрали шмат берегу річки під стоянку для авто чи тераси. Це питання до компетентних органів. Досить було злодіям та екс-чиновникам корупціонерам займатися рейдерством, плюючи на закони та громаду міста. Настав час можливо і відповісти чиновникам влади? Котрі надавали дозволи на такі порушення та заплющували очі на зловживання. Шахраїв та їх поплічників, котрі допомагали узаконювати ці афери до ЛЮСТРАЦІЇ!

Читайте також