Експерти встановлюють чи містить відео мукачівського "Пеннівайза" пропаганду насильства

16
15

Як зазначили Mukachevo.net у прокуратурі Закарпаття, саме від висновків експертів залежить подальший хід слідства.

У прокуратурі кажуть, якщо експерти визнають, що відео містить пропаганду культу насильства і жорстокості, тоді правоохоронці оголошуватимуть підозру всім хто був причетний до створення цього відеоматеріалу.

Раніше Mukachevo.net писало, що заяв до поліції щодо клоуна не поступало. Саме провадження за ч.2 статті 300 ККУ, було розпочато на основі моніторингу мережі, де у коментарях до публікацій про "клоуна" було багато скарг.

Додамо, якщо все таки експерти побачать на відео пропаганду, тоді мукачівському "Пеннівайзу" світить штраф від 100 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до 5 років, або позбавленням волі на той самий строк.

Коментарі

С
Саша

обоссать бы его лицо...

З
Зорян

Педерасти-дегенерати не здатні себе самореалізувати, ось і видумують усіляку дурню. Рано чи пізно нарвуться на нормальних пацанів...

Ч
Читач

Стильно і прикольно. Хоть хтось має чуство юмора..????

М
Майдаун

То добрі ош так корожить од ня всяких заперевальних.Таких генетичних уродів ге я мавут вшиткі ся бояти.А кіть заб'ю фляшку в гузицю - туй докус од страху всі ся порозбігают!

М
Майдаун

Марго,бандерувська,15:02,корожить тя уд правди Майдауна і Шонія!? То є супер.Тебе килоше правда не притягнуть до відповідальності бо дурних не притягають.У хлів польський марш,бидло!

НР
Няньо Рема

До дидо 16:22.Ви шо не пізнали сего клоуна?То є наш припездент.

Д
Дидо

Свободу кловану! Його найде суддя що треба. Води холодної кружку буде просити. Не відмолить жоден піп. Може хто зна тут ймено клована і кінооператора, нехай чилядь знає.

ДВ
До Вано

Старий Ти добре пув1в за сих ублюдк1в

Ц
Центровський

Пеннiвайз, шо за ймня тупорилое....

В
Вано

Ей, мусора!!! А то, што апараток більше, як аптек, то нич? Бариги спокійно торгують наркотою у школах, то тоже нич? Куча нарко-притонів, палять кафешки і магазини бо не платять за "кришу" тоже нормас? Грабують серед дня квартири, машини... Тоже ок? Зато мусора на ОККО лиш кавилі п'ють і хотдоги топчуть, шакали продажні. ПОЗОРИЩЕЕЕЕЕ!!!!!

.
...

А коли притягнуть до відповідальності місцевого клоуна Шоні Майдауна?

Ш
шахтер

Денег нет, но вы держитесь

О
Оконар

Напали на цього клоуна бидло з сіл в Мукачево поприїжали і блатують. Бичать у коментарях.

Ч
читач

клоун попав) на гроші, прийдеться не дешевий костюмчик продати

М
Мигаль

У Малому Раковці єден " бетяр " зарізав другого .И што інтересно , и в клоуна ся ни вбирав .

Читайте також