Експеримент Бондаренка не вдався: дорога з глини перетворилася у непрохідне болото

14
39

Йдеться про дорогу у селі Лохово Мукачівського району, яка ремонтувалася за новою супердешовою технологією.

У підсумку вулиця протяжністю 2,5 км перетворилася на "болотяну трасу", якою 12 сімей не можуть нормально пересуватися.

Журналістка Тетяна Когутич розповідає, що будівництво було експериментальним, але казали, що це дорога-майбутнього.

Однак, наразі автомобілі на вулицю заїхати не можуть, а нанотехнологія не твердіє.

Підрядники вже навіть позбирали свою техніку і зникли. Люди вже пішли із претензіями до голови Мукачівської РДА і чекають на вирішення проблеми. Наразі вулиця виглядає гіршою ніж до ремонту.



Нагадаємо, що цю нанотехнологію дуже релкамував Ігор Бондаренко.

Коментарі

Ц
Центровський

А я за 2 погарі готовий серти не лем у коментах, а й видавати своєю гузицьов матеріал на нову дорогу. Майже з гуна бде ліпше чем з глини.

М
Майдаун

За штакан паленки у день 1 миску макарун готовим Лоховцам мувыты про заперевалных бандерувцов. Кушать хочу.

А
Альгердас

Готов продать Лоховчанам пророщенные клубни озимой картошки! Сейчас сажаем, а в феврале готовый урожай!

ДД
Директор дурдому

До нашого пацієнта Шоні Майдауна 15:57,19:07. Хворий ми на тебе не обіжаємося ,повертайся,продовжимо твоє лікування. Пропуск процедур небезпечний для твого здоров'я.

Л
Лiсовик

Вдався єксперимент небудуть вивозити лic

C
cecslrf

До 19.07 ,тот якийсь точно майданутий і галіцаі і галіцаї.Причом тут Бондаренко розоряжаєся .Пишеш туфту не доскладу не до ладу,якшо ти шось в політиці росумієш ,тай взагалі!

Д1
до 19:07

Завезена кацапня з фляшкою в гузиці буде ще туй щось п..здіти?

М
Майдаун

Юрій,18:52,лохонули вшитку Україну,галіцаї нетрібні і продажні!

Y
Yurii

Простите меня Лоховчане но название вашего села и говорот что вас лохонули

О
Олександр

Хай спробує дорогу з свого недошоколаду зробити. Явно мозга ноль!!!

C
cecslrf

До 15.44. у вас не достовірна інформація,прямо за пару місяців у Бондаренка появилися гроші на дороги!.Хто закладені гроші в бюджеті на початку 2019.року.Чому лікаряних листів всюди не хватало ,по пару місяців люди чекали ,тому шо так заклали на початку року в державний бюджет.Тепер та влада прийняла бюджет ,у видимо шо вони на газдують у 2020.р.Хто не розуміє думає можна гроші брати ,куди хочеш.

ВС
Вынь Су Хим.

Dmytro 15:56.Треба було цій зеленій соплі з носка по яйцях зарядити.

В
Водій

Чилядь, не матюкайтеся! Відразу видно, що заперевальний, як матюкається.

М
Майдаун

Вусулю,15:39, йододефіцитный, у психлікарню нормальних люди не пущавуть.Так,што в Берегові пстанешся сам.А што в галіції вже і дурки закрили,што тебе до нас етапували!? Ти марго тріперна годна лем волоски рвати на лобкови туй к$рві што тя нагуляла!

D
Dmytro

Їду вчора, пробка величезна, все злі, сигналять. І тут справа велосипедист постукав мені в вікно, я відкриваю, дивлюсь, а це Президент і взагалі без охорони. Очі втомлені, хворі, і замерзлий весь. Каже: Ось всі думають, що ця пробка через кортеж Президента, а Президент - це я, мені 42 роки і я не лох якийсь. І так сумно подивився, що мене така до нього жалість взяла, я аж просльозився. Селфі не зробив, я ж за кермом, а він праворуч на велосипеді, незручно якось!

В
Василь

До dmytro.Закрийся тупа курво.З таких шлюх ,як ти живцем треба шкіру здирати ,щоб не захищав злодіїв і бандитів.

D
Dmytro

Трагедія, сталося щось непоправне і всі готові Бондаренка заплювати. 12 сімей і 2,5 кілометра, а про те скільки доріг поробили нормально за останні пару місяців і скільки сотень тисяч сімей по ним їздять щодня туди-сюди - це ніхто не враховує? Не бачу в цьому нічого страшного - дороги там і не було. Експермент не вдався, гроші повернуть, мільярди не витратили на той відрізок, а буде стимул весною зробити нормально і 12 сімей зможуть ходити по нормальному асфальту. Фрейд був би в екстазі від такого массового психозу. Шановні, таке враження, що Вам як літній жінці не вистачає уваги чоловіка. Майдаун би виразився дещо лаконічніше і одним словом.

П
Порада

Кілько грошей з бюджету освоєнно (вкрадено) на цей розвод ? Вихід простий: най губернатор поверне гроші людям хочаб з тоі пачки, що заніс Берегівський барига за посаду. Слабо?

В
Василь

Муйдауне короставий ,завтра чекаю на тебе в Берегово біля Нової пошти в 8:00 або 19:00.Підмийся ,буду тобі виривати матку.

Д1
до 14:45

Собака пудкацапська, геть на свою "родіну", в Бурятію! Не приписуй себе до місцевих, бо ти мокшанське біосміття, нелегально завезене в товарняках.

М
Майдаун

Вусулю,то одколи ви бидло галіцайськоє, захватили власть у куйові, одтоди путі з балеги(то вашоє родноє), робота у польських хлівах, пательні вмісто ракет.... Мразі ви тупі,дегенерати.Доки вас не істребл@ть,яквид,дотіль той буде хлів!

НУ
Наші у вариші

Та то не експеримент Бондаренка, то експеримент Сербайла А.А., того комсомольсько-нашо-батьківщинського діяча і екс-депутата. То - великий спеціаліст-руководитель(од "руками водити"). Треба го заставити типирь вшитко ото усербати!

В
Василь

Це якими дебілами треба бути щоб робити дорогу з глини і гімна? Напевно надіялись ,що будуть сильні морози і вона простоїть до весни. Але чому цю аферу провели на Закарпатті? Напевно тут живуть найтупіші ,бо більше ніде в Україні про таку аферу не чути.

1
123

Цікаво а хто заплатить затаку дурь? Народ? Тепер здерли би з розумників власними коштами.....А то фокус не получився..Було зробити кусок лісової дороги по цій технології а пак на людях пробувати,а то зовсім не смішно болото місити....

C
cecslrf

Яв шоці ,як то Бондаренка порада !То грош йому ціна таким керівникам,то йому не шоколадки виготовляти ,або тістечка печи .Там мають радити спеціалісти по дорогах і.т.д.

Г
гуцул

Шо ВИ хочете - у Бондаренка перфектний радник по путям - то є ХАРУТА Ф.Ф.

А
авіатор

Ідея щодо злітної смуги (ЗПС) в новому аеропорту Мукачева слушна, взагалі весь аеродробмний комплекс побудувати з місцевої глини і таким чином не клянчити гроші від Уряду, заощадити з місцевого бюджету, але літаки мають бути настоящими поки ще з глини не придумали робити. Досвід будівництва з глини дійсно наявний у ромів, які і можуть стати виконробами. Прогрес не стоїть на місці, блін...регочка бере..

Е
екскрементатор

може хоть глиняной летіще в Мукачові ся получить учинити Бондаренці? Дорогу осилить ідущий

А
Авто

При всій повазі до Бондаренка,але в даному випадку це блюзнірство.Не знаю,як назвати чи некомпетентність,чи шахрайство!? Повага Бондаренку за об’їзну Мукачівську.Лише він зміг зрушити блокування москальське і реально довести до ладу цю дорогу.Дорога шикарна. І тут оця глинобитна.... Особисто їздив дивитися на цю “дорогу”. Жах і дурість! Треба відкривати кримінальне провадження на підрядників!

В
Водій

Хотілося би, щоб усі дороги на Закарпатті були такими. На таких дорогах стовідсотково буде зменшення кількості ДТП, навіть до нуля. Менше буде битися дорогих європейських машин, менше буде хоронитися наших дітей, жінок, батьків, дідів і бабусь. Слава уряду України!

Т
тарас

Цей Бондаренко звідки прибув?Чуєш ти,на дворі ххі вік.З глини ліпять тільки хату роми.Дебил.

Л
Ліцензійний

Куплю патент на ту диво-технологію може Нобелівську дадуть. Уявляєте скільки глини в Україні і придурків які то будуть робити.

1
123

це вам не шотомені пекти.....

В
Володя

Люди лишають машини та йдуть пішки.

Н
ннн.

лохово лоханули

1
123

Нанотехнологія не твердіє. :)))) Браво журналістам. У цілому світі дороги із бетона або асфальту на 2-метровій подушці. Але наші хотіли із г. зробити. У себе у дворі хай би нанотехнології робили.

Д
дед

чуеш синку а може то не требабило дурницямі ся займати а будувати як слід

Е
Екперт

Це в черговий раз доказує, що нами керують та розпоряджаються нашими коштами некомпетентні недосвідчений і т.д. д...би, яка дорога з глини якими нормами ДБНами це прописано. Порушення правил, норм і стандартів, у реконструкції чи капремонті при будівництві даного відрізка дороги призвело до даної ситуації, і хто буде відповідати за моральні та матеріальні збитки ???

Н
Няньо

Не треба було цімент красти тоді дорога була би супер.

Читайте також