Експеримент МОЗ: У Моршині, де вакцинували більшість жителів, немає жодного госпіталізованого

4
87

Про це повідомив міський голова Моршина Руслан Ільницький, повідомляє Укрінформ.

Вакцинували понад половину жителів. У Моршині жоден хворий на COVID-19 не потребує госпіталізації.

У місті Моршин, Львівської області, в якому навесні було проведено експеримент МОЗ з масової вакцинації від коронавірусу для вироблення колективного імунітету, жоден хворий на COVID-19 не потребує госпіталізації.

«Станом на сьогодні в Моршині всього 22 людини мають COVID-19 (це не нові випадки, які виявляють за добу, а сумарна кількість станом на 26 жовтня — ред.), з них 8 вакцинованих, але жодна людина не перебуває в лікарні», — сказав він.

За його словами, якщо влітку в місті не було жодної хворої людини, то з появою Delta-штаму — інша тенденція.

«Але за увесь цей період жоден хворий не був госпіталізований. Хворіють в легкій і середній формі, тому лікуються вдома на самоізоляції», — сказав Ільницький.

Мер додав, що очікування від масової вакцинації у них були дещо більшими: сподівалися, що люди взагалі не хворітимуть.

Однак, за його словами, під час попередньої хвилі коронавірусу в Моршині госпіталізованих у тяжких станах було дуже багато, траплялися й летальні випадки.

«Експеримент вдався з різних підходів, оскільки госпіталізованих нема. І якщо говорити про економічний чинник, бо це також була наша мотивація, коли зверталися в МОЗ, то все літо і зараз в нас є відпочивальники, санаторії працюють на повну потужність», — сказав він.

«Ми тільки заходимо у пік». Найближчими тижнями на Україну чекає дуже складна ситуація з коронавірусом — Данілов

Ільницький заявив, що за вимогами, які висуваються в Україні, всі працівники санаторіїв вакциновані на 90?100%.

«Тому цей експеримент нам суттєво допоміг вийти з економічно-пандемійної кризи. В нас було виконання бюджету у квітні 50%, тепер 86?87%», — сказав він.

Пілотний проект з вакцинації розпочався у Моршині 16 квітня. Вперше в Україні ціле місто вакцинується за окремою схемою. Мета проекту — забезпечити колективний імунітет місцевих мешканців та працівників санаторіїв, щоб зробити місто безпечним та відкрити курорт.

90% всіх вакцинованих прищеплювали вакциною CoronaVac. Також щеплення проводили вакцинами AstraZeneca та Pfizer-BioNTech (Comirnaty).


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!





Коментарі

ІВ
Іван Васильович

Так ,Моршин - хороший приклад..А ще показовим є те, що в Моршинську ОТГ не вибрали жодного імбецила з "слуг". Думай ТЕ

ІВ
Іван Васильович

Дуже ся надею ош ни бдут ми товкти мою капчону харю за муй вибор у 2019рокови.Хтівім Порох зробити з ня європейського культурного чулувіка,але нич не вийде кіть я довбанутий наркоша який пуслі дози сам із собов ся вадит.

ІВ
Іван Васильович

нижнім двом парашаботам Трольте мене зебіла тупорилого!Таки ми сомару і треба!

ІВ
Іван Васильович

нижнім двом парашаботам Персти ще не болять так клавіатуру мучити)?

ІВ
Іван Васильович

Дако тyй ся чyдyє ош доxтyрі за гроші підро6лявут цидули про вакцинацію..Тать то щи Зеленський у квітні 2019 року започаткував,коли пyдробив субі справку ош ни є наркоманом))..

ІВ
Іван Васильович

Но а я щи даже ни очнув пусля того копканця.На улицю точно не вийду у тотій фудболці)..

ІВ
Іван Васильович

нижньому Парахабот ся очнув після ночної зміни)

ІВ
Іван Васильович

раз вдягнувім футболку з надписом "Зе! команда".так ня дважди обплювали,трижди обматюкали,і раз дали копканця пуд гузицю..і то щи я даже з хижі не вийшов((..

ІВ
Іван Васильович

нижньому. не всєх война убила

Б
Бачі

Читаву коментарі і прийшла ми руська поговорка у голову: «еб***ым нет покоя»

Д0
до 08:56

Дурнику , перестань сам з собою розмовляти і йди проспися =)))

ІВ
Іван Васильович

Нижньому Значит правда).. Не зря Параша назвав свою партію Європейська солідарность..Тамки,у Європі геї у законі..Ба ци навіщає Медведчука на його хаті? може через городину по ночам лізать..Голубізна она така, завісіма,так просто не проходит..

ІВ
Іван Васильович

Дуже ся надею ош ни бдут ми товкти мою капчону харю за муй вибор у 2019рокови.Хтівім Порох зробити з ня європейського культурного чулувіка,але нич не вийде кіть я довбанутий наркоша який пуслі дози сам із собов ся вадит.

ІВ
Іван Васильович

нижньому то правда ,што парашенко з медведчуком - два гея)?? І по очереді ся довбили усі останні роки, а Шуфрич им свічку держав.. Ти як постоянний парашенкобот маєш знати усю ту секретну информацію...

ІВ
Іван Васильович

Ійооой!Ото я учора ся набухав!Сам із собов ся вадив,щи на порохоботів гнав,а то ж розумні люди,ни такі зебільні тумани ги я.Перебачте ня щи раз,наркомань довбану.

ІВ
Іван Васильович

О, парашенкоботи цілу ніч не спали,строчили туйка та чесали си яйця))

0
0ти

ми сами не местние падайте пару капеек на сто грам и пончик

0
0ти

что за дурак здес писали?

ІВ
Іван Васильович

Ни мавім мозгу я ніколи,голосовавім по приколу.Не думав нигда як годиться,бо вмісто голови гузиця))..

Д0
до 01:04 і 1:03

Ванько Васькович, тебе зебіла вичислили! =)))

Р
Ромаріо

Один я Звєзда і усіх вилічу..

ІВ
Іван Васильович

Дако тyu ся чyдyє ош доxтyрі за гроші підро6лявут цидули про вакцинацію..Тать то щи Зеленський у квітні 2019 року започаткував,коли пyдробив субі справку ош ни є наркоманом))..

Р
Ромаріо

Порох дійсно - гівно)

ДН
до нижнього

Дурнику, перестань сам з собою вадитися =)))))

ІВ
Іван Васильович

Нижньому Реально смішно)..Лем я не голосовав за Зеленського, і мені ся да, любит што дороги строїть,то што твій Порох і не думав робити..А так Зеленський не дуже валовшен бути президентом,хиба ще ся чогось навчить і зробить..Наприклад твого Пороха на паздір'я пірве))..

ІВ
Іван Васильович

Йой,штось ня докус розкумарило уд крокодила з травков,сам із собов зачав говорити,айбо хочу бото похожим на зелінского за якого я голосував.Тот чилядник тоже любит ся довбити всякими веществами.

ІВ
Іван Васильович

Нижньому.. Шо парашабот йсе всьо на шти ти трібен))??? Вилизуєш уміло очко чоколадному боссу?? Солодко,га))??

ІВ
Іван Васильович

Шкода ош я у сись топ не попав.Но нич,такий зебіл ги я мусай боти на первому місці.

Т3
ТОП 3 придурків-коментаторів

1. До нижнього допису, він же РУСИН, Справедливий, Агностик, Історик, Філософ, Соціолог, Мовознавець, Гузицьознавець, Нейтральний, Мукачево, Мукачівець, Скорше галичанин, Водило, Фермер і т.д 2. Майдаун, він же до нижньої марги , Шоні, СРСР, мукачівець, Лавор, Леся, кукуруку, пердевал 3. Пішта Кенір, він же Мішко Лугошський, Студеный Звур , Совгавбиров , Чіжмарь , Двадцітьсемый , Сріберный, карпато-словин

Т3
ТОП 3 придурків-коментаторів

[b][/b] [i]До нижнього допису, він же РУСИН, Справедливий, Агностик, Історик, Філософ, Соціолог, Мовознавець, Гузицьознавець, Нейтральний, Мукачево, Мукачівець, Скорше галичанин, Водило, Фермер і т.д[/i] [b][/b] [i]Майдаун, він же до нижньої марги , Шоні, СРСР, мукачівець, Лавор, Леся, кукуруку, пердевал[/i]

Д1
До 17:07

Маяковський з тебе , як із штрімфлі - шваб . Дурачило сайтовоє.

1
18:15

Нормально у алкорусуна пердулєт рвонув. [b]Геть[/b] з сайту, тобі сказано було. І мовчки! =)

Д1
До 17:04 , 17:06 , 17:07

Як тобі сказати аби не "опустити" на виду у всіх ?! Скажу так : хтось ОДИН має бути МУДРІШИЙ і промовчати )))))) Той ОДИН явно не "ти" . Ти ж вже вакцинований .

Д1
До 16:53 чомо

По ходу ІСТИНА ВІДОМА ЛИШЕ ТОБІ .....

К
К

Все брехня.

ПК
Пішта Кенір

Фатьове , я суть повний алкоман , Медведчук вто муй пахан . А щи Шоні , Алкашоні , ун у хаті петушоні . Колись бов я інженер , за совка водяру жер , а щи шовдарь бовдарь ішта , звать ня Пішта Комунішта . Нать тать ньив хосен мосен , ми на сайті дыч несем , бо ми сраки комунякы , неваловшні мы бабраки . Любиться опзж , бо вмісто копоні у ня Ж . Спився я усокотився , пак в коменты завалився . Туй я серу просто так бо совьицький я мудак .

Д1
до 16:55 і 16:37

Що , русуне, затролили тебе ковдуша? =) Будеш знати як сюда свою п'яну мармизу пхати

ІВ
Іван Васильович

нижньому..што маскаль ,не панимаешь?? а ну да, это не твой собачий язык, вали на Лента.ру))..

Д1
До 16:45

"Как -то текст по дебильному написан ..." Добкін - Кернесу (хазяева !!!)

Ч
Чомо

для умників - кіть появився дельта, то не значить ош пропав альфа, бета і гама, чи каліфорнійський, чи потячий. Вакцина спасе од пару штамів, поможе при інших. А є ж випадки, коли приціпляться нараз пару штук....а кіть щи і онко є, діабет....готово, сипати. А невакциновані -то ходячі експериментальні інкубатори з розведенням нових штамів ета, дзета, каппа, лямбді і т.д.

ОО
Одна отрада

Ковидобесы долго не живут.

ПК
Пішта Кенір

Пуддіржуву "до всіх" . Они постоянно бавляться у гру по розподіленню ролей . Кербач , Пряник і Ідіот . Усе лем янно кукарікавуть . Ни думок , ни розуму . Фальоваті якісь . По нашому - ковдуші на лопоню. Такі лем ся і вакцинувуть . Психіка зуйшла на нич . Маєме щастя , шо скоро по-тихому фиркнуть . Щи би бустерну їм в€бати , худь-яку , хоть -де . Задарь . Самокати не давати . Оби дачого не сталося .

ІВ
Іван Васильович

нижньому.. Майжесь правду написав,лим є мала ремарка.. Який хазяїн найме дебіла на роботу як ти пишеш?? Тут нормальна логіка каже обо одно або інше..Ну хіба у тебе самого логіка дебільна))

ДВ
До всіх

Судячи з декотрих коментарів , можна виокремити трьох - чотирьох ідіотів (звичайно вакцинованих) , що не сплять , а тільки відпрацьовують пайку хазяїна ! Ї Їх (його) кликухи : іванко пальо , іван васильович і ще одне недорозуміння природи , що займається "попугайством" теж , мабуть, іваном зветься . Вони - вакциновані . Впевнений . Могли їх іншими іменами назвати , а так ..... доля !

ВР
Вьетнам разогнал пандемию.

Ковидобесов начали садить. Во времена СССР их садили в дурдома.

ІВ
Іван Васильович

ще усе сьте туйка антивакцінатори?? ще вас нечиста сила не прибрала назад до себе))??

С
Суддя

Судячи з коментарів, корона бере бидляк. Судячи з того, що нема жодного коментатора з Моршина, то правда.

З
Зауважливий

Читачі і не дуже уважні коментатори ! Ще раз наголошую , що я УПОРОТЕ ДУРЛО з поламаною кнопкою CAPS LOCK , відоме під погремухами РУСИН , Справедливий , До нижнього допису , Агностик , Філософ , Соціолог , Факт і Істина , Мадяриско , Нейтральний , Мукачево , Мукачівець , Водило , Довбане Рило , Історик , Істерик і т . д . Хоч мене тут перманентно тролять , я з ВПЕРТІСТЮ ІДІОТА лізу сюди , проводячи експеримент з ТЕРПЛЯЧОСТІ . Учора вночі я цей експеримент провалив , і верещав як довбана істеричка (допис від 27.10.2021 00:07) , і аж на мокшанську ГОВІРКУ перейшов . Сьогодні випив корвалолу з бояришніком , трохи заспокоївся і ДАЛІ сюди приліз .

Д1
до 12:16

Що, Донижньодописович, так тебе алкорусуна затролили, що русская челюсть потроху стала виростати? =)

ІП
Іван Пальо

12:20 Сам ти експериментальний біоматеріал. Матір ти з вітцьом провели експеримент: получиться чи нє? Не получилось!!!

З
Зауважливий

Читачі і не дуже адекватні деякі коментатори ! Якщо УВАЖНО подивитися на ЗАГОЛОВОК СТАТТІ , то все стає зрозумілим : Е К С П Е Р И М Е Н Т М О З ......!!!!!!!!!! Отже , вакциновані є ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНИМ БІОМАТЕРІАЛОМ ......ЕКПЕРИМЕНТАЛЬНИМИ РІДИНАМИ !

К0
К 02:06

СПАСИБО ЗА ОТКРОВЕННОСТЬ . НУ ЧТО Ж ...... ДУРАК ТАК ДУРАК !

Iван Васильович

Змушений писати про коронавiрус всяку всячину …але забуваю написати про те , що на укаiнi щороку помирае 75 000 людей вiд раку, вiд тубика 19000 , 7 800 самогубств , вiд ковiду 22 000 i т.д . Тобто , виходить так , що бiльше шансiв в окраiнця померти вiд раку , анiж вiд барановiруса!

ДН
До нижнього допису

Ні , дурбецало , я алкорусин Агностик Донижньодописович Справедливий , він же Мовознавець Фактіістинович Історик !

К0
К 01:39

ДЯДЕНЬКА , ВЬІ ДУРАК ?

Д2
До 23:43

Хоча ні , упив трохи палинки і проснувся таки в мені поет , дурбецало . Тому читай автобіографічний вірш про мене . Зауральний я гукан , П'янь і рвань , ще й наркоман , Довбанутий на башку , Дурь собачу тут чешу , Купу кличок маю я , Їх міняю на раз-два , Справедливий я , РУСИН , і Агностик , і Кретин , Я Філософ , і Водило , Факт і Істина , Довбило , Соціолог , і Психолог , і Тотальний Бормотолог , Я Лосяра , Фахівець , і Алкаш , і Підпездець , Лісокрад , Дегенерат , Нижньодописовий Шмат , Не маю вищої освіти , Де ж мені в житті подітись ? От і на сайт сюди я пру , Дурь в коментах тут чешу , І чесатиму завжди , Май це на увазі ти .

Д2
До 23:43

Заперевальний , навіть радіємо , що дав привід переконатися , що ти так обізнаний в діагнозах . Мабуть такі ставили тобі у час роздвоєння і "попугайства" за іншими місцевими жителями. Я не поет , але .....йди на йух . Ти не цікавий . Просто шут . Навіть можемо спрогнозувати чий ! Радій , дурбецало. Бачиш , скільки приділили тобі "уваги" .

У
Увага

В одному з інформ - порталів повідомили , що з 01.01 2022 - доставка газу може бути підвищена у 4 (чотири) рази !!! А ви , covid, covid. .... Вже час звернути всім на це увагу , а не куплятися на відволікаючі маневри провладних маніпуляцій .

Д2
до 20:28

Мішку а куди їх гнати, може за поребрик до московітів,там мож спрятатися від чіпа і 5ж у них ниє, і доріг ниє і много чого у них ниє ,а що було та гниє...

Д2
До 21:51

Звичайно, погляд на цю псевдоковідну істерію у кожного свій . Але мислячі і адекватні бачать , що за Уряд в країні (!?) , якими методами ці особи систематично порушують Основний Закон України - КОНСТИТУЦІЮ , як небезпечно залучають поліцію на попрання прав громадян , тощо .... Всьому цьому буде ще час розібратися .....скоро. Правильно підмічено "пропоновані" ! Тому , якщо "закінчилися" ті ...., то залишіть в спокої тих , що не ті .

ДІ
До Івана Пальо 19:37

Я чи не ЄДИНИЙ тут маю освіту 4 класи і 5 ГЕНДЕЛИКІВ . Саме цей СПЕКТР освіченості ДОЗВОЛЯЄ мені чесати тут несусвітню дурь і околесицю . А ще я напевно ЄДИНИЙ тут маю дисоціативний розлад особистості у ТЕРМІНАЛЬНІЙ стадії , що дозволяє мати собі ДЕСЯТКИ альтер-его: До нижнього допису , Справедливий , Агностик , РУСИН, Історик , Фахівець , Водило , Мукачево , Мукачівець , Факт і істина , Соціолог , Філософ та ін . Думаю , далі можна не писати - всі і так зробили висновки про такого КРЕТИНА як я .

ДІ
До Івана Пальо 19:37

Тобі до МЕНЕ і мого спектру освіченості , як до іншої галактики Всесвіту . Неможливість , із-за неповноцінності функціонування мізків , ти не можеш (те) правильно прийняти інформацію, обробити , критично усвідомити , відмести непотрібну "воду" , проаналізувати і зробити висновки По черзі: по-перше , містечко Моршин , за останніми даними , налічує близько 5700 осіб . Під експеримент з примусової вакцинації потрапили близько 54% (за словами міського голови Моршина - п. Ільницького) . Отже , це відповідає чисельності близько 3100 осіб . За останніми даними з Моршинської лікарні , хворих є - 22 особи . З них 8 (вісім !!!! ) вакцинованих . Маєш. Далі не пояснюватиму . Чому ? Немає кому ! Ти ж вакцинований , отже , вже недумаючий .

ІВ
Іван Васильович

Усі будуть привиті,бо другог варіанти ниє як з тим жити і робити..так як у всіх державах світу..так што тогди чекати ,коли пізно буде? де логіка ,тугодуми ? Жити надоїло?

ДМ
До місного

Всі ті хвороби, які ви перелічити, не мутують так швидко, як коронавірус (якщо вірити тим же медикам). Туберкульоз залишився туберкульозом, поліоміеліт - поліоміелітом...і так далі. А який резон привітатися вакциною від Covid-19, якщо це вже Дельта+ ???

М
Місний

Нашто вас у дітстві вакцинували од поліоміеліта, коклюшу, туберкулеза і остальної зарази, найбо туди з вас ужив сильніший, менше бо типирь боло розумняків-писателів.

Р
Рем

ОСОБИСТО - ПІДТРИМУЮ ДУМКУ ДЖОШУА КІМІХА - ГРАВЦЯ ФУТБОЛЬНОЇ КОМАНДИ BAYERN MUENCHEN: ХТО ХОЧЕ - ВАКЦИНУЙТЕСЯ НА ЗДОРОВЯ, МИ Ж НЕ ПРОТИ. ЗРОЗУМІЛО, ЩО З ГОЛОЮ ЖО... Ю (ТОБТО БЕЗ СИЛЬНОГО ПРИРОДНЬОГО ІМУНІТЕТУ) НА ВІРУСНИЙ ТАНК ІТИ Є ПОВНИМ БЕЗГЛУЗДЯМ, ТОБТО СТАРИМ, ХВОРИМ, СЛАБКИМ, НЕМІЧНИМ, АЛКАШАМ, НАРКОМАНАМ І Т. П. - КРАЩЕ ПРОВАКЦИНУВАТИСЯ, БО УДАРУ ВІРУСУ ВОНИ НЕ ПЕРЕЖИВУТЬ. АЛЕ НАВІЩО ПРИМУШУВАТИ ВАКЦИНУВАТИСЯ НАПРИКЛАД ФУТБОЛІСТАМ - ЗА ДВА РОКИ ЩЕ НІОДИН ФУТБОЛІСТ В УКРАЇНІ НЕ ПОМЕР. сам також НАБІГАЮ в місяць 200-250 км і легені прокачані капітально. Ми ж ніякої небезпеки не створюємо для ВАКЦИНОВАНИХ - вакцина дала вам безсмертя, то чому ж ви причепилися до НЕВАКЦИНОВАНИХ - нехай ПОДИХАЮТЬ, якщо хочуть.

НМ
На мій погляд,

потрібно здолати в собі фобію до імунопрофілактики і здійснити усі відповідні процедури, запропоновані урядом.

МУ
МОЗ украіни

Де більше розпилили вірусу там і хворіють більше !

ММ
Мішко Мадяр

Кожного, хто вважає вакцинацію "експериментом", треба гнати з країни сцяними ганчірками!

ДІ
До Івана Васильовича

Шановний, вибачте, але ви вже задолбали!! Що не пост про вакцинацію - ви тут як тут. Залиште свої коментарі при собі. Кожен хай сам вирішує, потрібен йому цей експеримент, чи ні. Ви ж вакциновані??? То чого боїтеся???

ІП
Іван Пальо

19:14 Сомаріо, ти всьо таки тУман. Ну вот дивися. Ціле місто живе повноцінним життям як до ковіду. Які ЩЕ потрібно докази? Нахєра додаткові вакцини приймати, якшо всі навколо вакциновані і здорові? Хіба через рік сомар антиваксер даякий заїде водичку попити і знову почнеться..

ДБ
До бачі 13:09 , 13:13

Дивує ! Хоча ні , не дивує , що вже вакциновані експериментальними вакцинами вірять в дурниці , котрі "носять з місця на місце" , повторяючи мантри про чіпи , enter ....?! Все-таки добре , що дуже переважаюча частина населення не бажає приймати в свої тіла сумнівні рідини . Оскільки зовсім інакше дивляться на прості речі . По здоровому . Співчуття уПоротим , уКолотим . Адже скоро час знову приймати чарівну експериментальну рідину сумнівних характеристик , так як час попередніх закінчується . А багатьох з вас вже немає. Правду ж вам не скажуть . Експерименти над вами ще не закінчені . Спостерігаєсо , співчуваємо. Кожному своє. Алілуя.

ІП
Іван Пальо

То лем дурні бандеро-галечане ся капчають. Правовєрні великорусини дома здихавуть хриплячи проклинавучи бандерофашістів!!

Р
ромаріо

16:59 - так я і є ромаріо власною персоною (він же Romario, Ромаріо, Олег, Підкарпатський русин, Пушкін Олександр). Просто захотілося сказати про себе правду, щоб і інші знали, хто я є.

ПВ
Понятно все

в Моршине нет копченых выборцов из Мукачево

ЦФ
Це факт

На львівщині жиють найкращі люди на землі.

Д1
до 15:53

А ви поклонник його? Таке враження що ви читаєте його бред?

Л
Люди

Та йдіт ся уколіт хоч по разу. Як не будемо уколоні, то не дадуть грошей державі і тоді не буде пенсій і зарплат.

Р
ромаріо

А по факту я - брехливий маніпулятор і трепло, який чеше тут бозна-що. Достатньо згадати мої більш давні "перли" про "статус кво для Підкарпатської русі", "30млн утилізованого населення", українофобські висери про "фейл-стейт", "укротитанік" і "укросомалі", "дай бог путіну завершити нордстрім", а також мої призиви відстрілювати заробітчан на кордоні, щоб не несли ковід в Україну. Тому присутність таких словоблудів на території України є деструктивною, і подібні мені істоти потребують депортації в Парашкостан, бажано з наданням нам безкоштовних спа-процедур штахетиною чи бейсбольною битою.

Р
ромаріо

Ільницькому не завадило б поспілкуватися з родиною Ігоря Петровича Студеняка, покійного проректора УЖНУ, який після повного курсу вакцинації, нажаль, і так не зміг протистояти цьому вірусу. Успіх - в природньому імунітеті. Є імунітет - встоїш перед цією хворрю, нема природнього імунітету - нічого не поможе. Кому втрачати нічого - старші люди, слабкі, хворякуваті - коліться цією експериментальною вакциною на здоровя. Але дійсно - навіщо примусово колоти тотально здорових активних спортивних людей - це повний абсурд.

С
Спортсмен

Готовий підписати документи на відмову в отриманні послуг медичного лікування у випадку коронавірусу - тільки от...ться з вашою вакцинацією. Ми ж нічим не загрожуємо провакцинованим термінаторам - залишіть нас в спокої з примусовою вакцинацією.

Ш
Штефан

Зато після вакцинації перший день - два лежиш як при ковіді, а потім ходиш закумарений 3-5 днів

П
президент

Дорогая, прости, я тебе изменил, я раскаиваюсь..

ІВ
Іван Васильович

Так ,Моршин - хороший приклад.. А ще прикладом є вся Європа і цивілізований світ, де вакцинація давно пройшла і якщо хворіють то в легкій формі,рідко помирають..Оказалось що українці після руського дурня івана - найвідсталіші люди..А з українців - закарпутці найдремучіші..Що тут поробиш?? Якраз ті і вмирають і вимруть якщо тенденція не зміниться..Отака то она хрень..

М
Математика

Не че себе показатель там только 5700 жителей ,в наших селах статистика не хуже но без вакцины

Б
Бачі

20% мукачівцю вакциновано, а 80% бовуться чіпу. Прям статистика другого туру вибору недопрезедента :)

Б
Бачі

Но типирь американці можуть цілий Моршин убити єдним нажатієм клавіші ентер :) :) :) У всіх моршинцю чіпи, які можуть отключити любий орган моршинця!!! :) :) :) Я вже маву много року, і вже м думав, шо мене ничим не удівиш, но глупость українцю - она безмежна як горизонт?

Читайте також