Екстремал який вижив у високогір'ї Карпат обіцяє повернутися в гори

9
8

За Ігоря Грищенка переживала майже вся Україна. Але йому вдалось протриматися до останнього та вижити в екстремальних умовах карпатських гір.

Киянин дякує своїм рятівникам та обіцяє, що приїде у Карпати обов’язково ще, розповіли в в управлінні ДСНС в Закарпатській області.

Ігор приїде для того, щоб відвідати хатинку, яка прихистила його, врятувавши від смерті. Лижник планує привезти туди багато різного краму, який стане у пригоді іншим туристам.

Пошуки киянина Ігора Грищенка тривали 4 доби. Лижник двічі за останні 2 доби виходив на зв’язок за допомогою мобільного телефону та допомагав рятувальникам його виявити.

Близько 23:00 рятувальники відшукали Ігоря Грищенка живим. Наразі лижник знаходиться у реанімації Свалявської райлікарні.


Нагадаємо, раніше Mukachevo.net розповідало, що дві групи туристів загубилися в районі гори Гимба на Закарпатті ще 6 січня. На жаль, одного з лижників знайшли мертвим.

Коментарі

Ч
читач

Я влiтку хожу в лiс за грибами на одне i те саме мiсце бiльше двадцяти рокiв.Не дивлячись на те, що мiсцина знайома, мене дуже часто, як то у нас говорять"водить", i поки що все знаходжу дорогу i це влiтку! Уявляю, що прийшлось пережити цьому чоловiку: холод, втома, голод, страх, снiг.Дякувати Богу, що чоловiк протримався i добрi люди його знайшли. Хай благословить вас Господь i вашi сiм"i!

Г
Гірський

Шановний Ігорь Грищенко то що ти вижив дякуй Богу клопоту ти дав дуже багатьом які не дивлячись на погоду свята мужньо тебе шукали і справилися бо розуміли що ціннішого як людське життя нічого нема.Але твоя безвідповідальність до свого життя вражає до походів в гори треба готуватися вивчати місцевість шляхи відходу до населених пунктів в разі непогоди навіть річка завжди тече до нас.пункту купи компас навчися орінтуватися на місцевості по деревах є багато всього....поки цього не будеш знати не ходи в гори тим більше зимою пощастило тобі один раз другого разу може не бути гори помилок непрощають -це я тобі кажу -мисливець з 45 річним стажом.Здоровя тобі і розуму.

С
саша

Держись, мужик, ты смог!!! Выздоравливай и поправляйся! С тебя обед на всю поляну, по следующему графику: два дня и две ночи- за столом без отрыва от тостов, затем 48часов перерыв (медики рекомендуют, не меньше!). А после- все вместе строим новый домик-опорный пункт спасателей

В
вата

вот и хорошо, вот и ладненько, пусть выздоравливает

А
Антон

Молодець ! Вижив ! .

П
Пі

Мало му??

Л
Летом

Зимой

Л
Лост

Якщо так зробить, то молодець!

Читайте також